Özdemir: “Burası Kartalspor Kimse Başkanımızı İstifaya Çağıramaz”

Kartalspor'un yeni başkanı Taner Özdemir. İşte kartalspor'un yeni yönetim kurulu isim listesi.

Özdemir: “Burası Kartalspor Kimse Başkanımızı İstifaya Çağıramaz”

Kartalspor Genel Kurulu bu gün saat 13.30' da gerçekleştirildi. Genel Kurula kulüp başkanı Binali Aydın ve yeni başkan adayı Taner Özdemir'de katıldı.

Kartalspor ‘da Kan Değişimi!

Kartalspor Kulübü Başkanlığına tek liste Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Meclis Üyesi Taner Özdemir Yönetim Kurulu Başkanlığına oy birliği ile kabul edildi. Kongrede sorulan sorulara içtenlikle cevap veren Taner Özdemir şunları dile getirdi.


Özdemir: “Elimizi değil Gövdemizi Taşın Altına Koyduk”

Öncelikle son sorudan başlamak istiyorum. Öncelikle biz Kartalspor’u bulunduğu yerden yani şuan da sondan 2. Sıradayız. Lider bir takım teslim almıyoruz. Herkes bunu böyle bilsin biz buraya gelen Yönetim Kurulu arkadaşlarım dâhil olmak üzere Kartalspora şuanda elini değil gövdesini taşın altına koymak için buradaki görevi almaya talip olmaya geldik.

Ben CHP Üyesiyim aynı zamanda grup başkan vekiliyim, ayrıca CHP’yi Kartalspor seçimine karıştırmak kadar doğru bir seçim olamaz çünkü üye arkadaşlarımız içerisinde Ak Partili arkadaşlarımda var, MHP’li arkadaşım ve Hdp’li arkadaşımda var o yüzden burada kartalın genelini temsil eden arkadaşlarımız var. Yani burada siyaset üstü bir oluşum yapıldı. Şöyle bir bakalım sevgili arkadaşlarımızın her seçilen başkan hırsız mı? Valla biz kimsenin zimmetine para mı geçirdi alınan bağışı kendine mi yazdı farklı mı oldu bununla ilgili bilgi sahibi değiliz. Ama şunun için bilgi sahibiyim şahıs olarak sorarsan Taner Özdemir bu kulübe ne kadar bağış getirdi. Eski Başkanlarımız burada Başkanlarımız açıklayabilir belki bu rakam 2 trilyonunda üstündedir. Ben birey olarak söylüyorum şayet benim şahsımın kulüpten 2 trilyon alacağı var ise biz hırsızız çalmışız. Âmâ bizim bir tek alacağımız yok. Demek ki ne yapmışız Kartalspor’a gönüllü bağış yaptırmışız.

Özdemir: “Burası Kartalspor Kimse Başkanımızı İstifaya Çağıramaz”

Kartal Belediyesi Başkanın Kartalspora vermiş olduğu emeği harcamış olduğu mesaiyi kimse inkâr edemez. Bugün Kartal’da Kartalspor’da daha bu sezonun başından itibaren hiç gelmediyse Sayın Belediye Başkanımız tarafından 2 trilyon bir ödeme sağlandı yardım edildi. Ama her defasında sanki bütün sorumluluk Belediye Başkanınınmış gibi taraftarımızda çıktı. Sanki Belediye seçimi biraz önce de dediniz ya burası Belediye seçimi değil Kartalspor. Sayın Belediye Başkanımızı istifaya davet edildi. Bu şekilde olacaksa biz yine bu işin içinde olmayacağız. Bunu buradan belirtmek istiyorum çünkü bir taraftan özveriyle her türlü imkânsızlıklara rağmen Belediyenin imkânsızlıklarına rağmen Kartalspora bu kadar önem veren bir Belediye Başkanına haksızlık yapılmaması gerekiyor.

Kartalsporun stadı ile alakalı durum Kartalspor stadına eğer Kartal Belediyesi bize daha iyi stad kazandırılacaksa bu her anlamda. Şimdi bakın burada stadımız var otoparkımız yok mesela. Bir proje gelirse Kartalsporun stadının altında otoparkıyla ve yan tarafında antrenman sahasıyla tesisiyle bir tesis kazandıracaksa Belediye Başkanı biz buna engel mi olacağız Kartalspor yönetimi olarak. Ya da Kartalspora üyelik aidatını ödemeyen tenzih ediyorum arkadaşlarımı yanlış anlamasınlar. Bu Kartalspor’u düşünüyorsa bu kadar yardımı yapan Belediye Başkanı mı düşünmüyor. O yüzden mecrasının dışına çekmemek lazım ben bu zamana kadar Başkanlık yapan bütün arkadaşlarıma, yönetimde yer alan bütün arkadaşlarıma hepsine sonsuz teşekkür ediyorum.

Özdemir: “Kartalsporu Kimse Kendine Reklam Aracı Yapmasın”

Çünkü sonuç itibariyle Kartal’a emek veren Kartal’da Kartalspor için terini akıtan zamanını harcayan çoluk çocuğundan zamanını kesip Kartalspora veren arkadaşlarımıza ben teşekkür ediyorum. Çünkü onlar gönüllü bir şekilde burada görev yaptılar. Efendim birisi gazetede çıkmışta aday olmasa kimse aday olmayacakmış. Böyle bir şey yok böyle bir şey söz konusu değil yani kalkıp Kartalsporu kimse kendine reklam aracı olarak kullanmasın. Kartalspora aday olup olmayacağımı kimseye sormam. Ama benim siyasi kimliğim nedeni ile soracağım bir yer tabii vardır. Belediye Başkanımdan icazet almadan tabii gelip aday olamam. Buda benim siyasi terbiyem gereğidir.

Özdemir: “Biz Kartalsporun Borcunu Hafifletmeye Talibiz”

Sevgili arkadaşlar biz ne yapmak istiyoruz ne için buraya geliyoruz. Biz taraftar gruplarımızda dâhil olmak üzere herkes kendi üzerine düşeni yaparsa Kartalspor kümede kalır. 5 puan gerideyiz takım kümede düşebilir. Ama biz burada Kartalsporun biraz önce bahsi geçen 20 trilyon ya da daha fazla olan borcunu hafifletme ya da bunu yapılandırma noktasında da elimizden gelen gayreti ortaya koymak için buraya geldik.

Şimdi bir firma var sen firma sahibisin tur şirketi sahibisin benimle anlaşıyorsun tamam kardeşim ne kadar 2,500 lira tamam kardeşim firma ile irtibata geçip götürün Ankara’ya parasını ben cebimden vereceğim. Tamam, sabah otobüs buraya geliyor benzinciye gidiyor şirketle kendi arasındaki anlaşmazlığından dolayı benzinci diyor ki bu kadar yüklü bir mazotu size veremem yetkili birinin söylemesi lazım ben nereden bileyim sizinle anlaşmalı mıyız? Değil miyiz? 

Vermesi lazım diyor ama adam vermiyor ben mi sabahın 5’inde kalkıp geleceğim mazot dolduracağım. Çıkıp gazetelere boy boy demeç veren arkadaşlarımız orada doldurtsaydı gelip parasını benden alsaydı. Değil mi? Şimdi bu kadar hatta takımın gittiği otobüsü dahi Başkanımız burada ben tuttum. Ankara’ya giden otobüsü taraftarlarımız için 150 kişilik kumanya hazırlattım bu kadar her şeyi yapan takımın otobüsünü tutan taraftar için 3 otobüsümü tutmayacak.

Özdemir: “Kartalsporu Bekleyen Bir Tehlike Yok”

Şimdi bunu kalkıp malzeme yapıp Kartalspora ne karı olacak bunun arkadaşlar burada şov yapmanın ya da Kartalspor üzerinden kimsenin prim yapmasına izin vermeyiz bunu herkes böyle bilsin. Biz ne yapacağız arkadaşlar önemli olan demin arkadaşlarımız sordular anlattılar dediler ki ne yapacağız. Bakın 2020 yılına ya da en geç 2020 yılına aşina olmayan kulüpler birinci ligde de süper ligde de olsa amatör kümeye düşüyorlar. UEFA kriterleri gereği şimdi Kartalspor’da sağ olsunlar bundan önceki arkadaşlarımız bu girişimi tamamladılar Sayın Belediye Başkanımızın öncülüğünde bu girişim tamamlandı ve A.ş pasif bir şekilde duruyor. Yani Kartalsporu bekleyen böyle bir tehlikede yok. 

Ama birçok kulübü bekleyen böyle bir tehlike var. Biz bu A.Ş’leşme noktasında adımlar atmak istiyoruz. Başarır mıyız? Başaramaz mıyız? Elimizde sihirli değnek yok değdirip başaralım. Zaten şu yönetime gelip görev alan bütün yönetici arkadaşlarımın hepsine huzurunuzda minnetlerimi şükranlarımı sunuyorum. Çok zor bir süreçte Kartal’a gelip maddi manevi destek olacak bu arkadaşlarımıza daha görevin başında destek olunması moral verilmesi gerektiğine inanıyorum. 

Özdemir: “Kartalspor Sahipsiz Değildir.”

O yüzden burası Sayın Belediye Başkanımızın ne eleştirileceği bir yerdir. Tam tersine kulüp adına Belediye Başkanına teşekkür etme yeridir bence. Bu zamana kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı. Bundan sonra ki süreçte de biz köprüyü kuracağız köprü olacağız. İkili ilişkilerde kırgınlıklar yaşanmış olabilir farklılıklar oluşmuş olabilir. Bunları Kartalsporun menfaatleri önüne koymayacağız. Kartalsporu İnşaallah bu kümede tutmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret göstereceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın ben yine tekrar ediyorum. Biraz önce sevgili Murat Aygün buradaydı Binali, Aydın burada Kulüp Başkanlığımızı yaptılar. Kulüp Başkanlığımızı yapan Ergün Öztaner dâhil olmak üzere diğer yöneticiler ve ağabeylerimiz dâhil olmak üzere ben hepsine teşekkür ediyorum. Hepinize saygılar sunuyorum Kartalspor sahipsiz değildir hiçbir zaman da sahipsiz kalmayacak diyorum. Teşekkür ediyorum.

 

Başkan:  Taner Özdemir

 

Yönetim Kurulu

 

1 – Köksal Kır

 

2 – İ. Aykut Dumankaya

 

3 – Selçuk Gökbayrak

 

4 – İhsan Öztel

 

5 – Servet Küçükakyüz

 

6 – Gökay Oflaz

 

7- Aydın Kaya

 

8 – Önder Akar

 

9 – Ufuk Demir

 

10 – Vechettin Alır

 

11 – Eray Aslan

 

12 – Veysi Batmaz

 

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2016, 14:59

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17