Kartal Belediye Meclisi'nden skandal karar

Kartal Belediye Meclisi sadece 16 kişiyle seçtiği encümeni aldığı karara "OY BİRLİĞİYLE" diye geçti.

Kartal Belediye Meclisi'nden skandal karar
Kartal Belediyesi 7. Dönem 3. Toplantı yılı Şubat ayı toplantılarının 1. Birleşiminde aldığı karar "Bu kadarına da pes!" dedirtti.

02.01.2016 günü, Kartal Belediye Meclisi Belediye Meclisi 1. Başkan vekili Ali Ekber Şahin başkanlığında toplandı. Yazı İşleri Müdürlüğü'nün 20/01/2016 tarih, 1885 sayılı teklifi meclis gündemine geldi.

Teklifte; Belediye Meclis Üyesi Medet Kıskanç'ın Encümen Üyeliğinden istifası nedeniyle yerine yeni bir üye seçilmesi hususunda karar alınmak üzere evrakın Belediye Meclisi'ne havalesini arz ederim." denildi.

Gizli oylama ile 16 Oy!

Encümene Üye olarak Belediye Meclis Üyelerinden Önder Turmuş aday olarak gösterildi. Encümen üye seçimi gizli oylamaya geçilerek, yapılan gizli oylamanın açık tasnifinde; Önder Turmuş'un 16 oy aldığı tespit edildi. Önder Turmuş 34 Meclis üyesinin 16 oyunu almasına rağmen Meclis kararına "OYBİRLİĞİ İLE SEÇİLMİŞTİR." diye geçti.

İŞTE BELEDİYE MECLİSİNİN ALMIŞ OLDUĞU KARARDA Kİ O SONUÇ:

Encümene Üye olarak Belediye Meclis Üyelerinden Önder TURMUŞ, Kartal İlçe Belediye Meclisi'nin 2016/ŞUBAT AYI TOPLANTISININ 01.02.2016 TARİHLİ 1.BİRLEŞİMİNDE OYBİRLİĞİ İLE SEÇİLMİŞTİR.

SKANDAL!

16 oyla encümene OY BİRLİĞİYLE kararı çıkartan Kartal Belediye Meclisi Belediye Meclisi 1. Başkan vekili Ali Ekber Şahin ve Meclis Katipleri Gökhan Yüksel ve Mustafa Yüksel hakkında ve bu hukuksuzluğa göz yuman meclis üyeleri hakkında Kartal Kaymakamlığının soruşturma başlatıp başlatmayacağı ise merak uyandırdı.

Gelişmeleri sizlere bildireceğiz...
Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2016, 11:50

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17