CHP Kartal İlçe Başkanlığından Coşkulu "Birlik ve Dayanışma" Gecesi

"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür...

CHP Kartal İlçe Başkanlığından Coşkulu

"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve orman gibi kardeşçesine" sloganıyla, CHP Kartal İlçe Başkanlığının düzenlediği BİRLİK VE DAYANIŞMA gecesine büyük katılım sağlandı.

4 Mayıs 2012 Cuma günü Saat: 19.00 da Kartal Diva Arkadaş Restaurant’ta düzenlenen yemeğe, Genel Başkan Kemal KILIÇTAROĞLU gönderdiği mesajda CHP’nin Kartal’da bir ivme yarattığına değinerek, CHP’nin iktidar olma yolunda hızla ilerlediğini vurguladı.

Gecenin sunuculuğunu CHP Kartal'ın beyefendi kişiliğiyle tanınan simalarından Tamer Vurun yaptı.

İlçe Başkanı Kamer Gök, yaptığı kısa konuşmayla geceye katılanlara teşekkür etti. CHP Grup Başkan Vekili Akif Hamza Çebi, İstanbul Millet Vekilleri Celal Dinçer, Kadir Öğüt, Eski Çalışma Bakanlarından Mehmet Moğultay, Kartal Belediye Başkanı Dr.Altınok Öz ve eşi Feray Öz, Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, Adalar Belediye Başkanı Mustafa Farsakoğlu, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Rıza İkisivri, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Kartal Spor Başkanı Ergun Öztaner, İl Başkan Yardımcısı Doğan Çakmak ve çeşitli kitle örgütlerinin yöneticileri geceye katılanlar arasındaydı.


Kartal Belediye Başkanı Dr. Altınok Öz’ün evlilik yıldönümüne rastlayan gecede, Öz ve eşinin dansı ilgiyle izlendi.

Gecede dikkatimizi çeken bir başka ayrıntı ise CHP Kartal Belediye Meclis üyelerinden bazılarının katılmaması ve Eski bakanlardan Mehmet Moğultay'ın katıldıktan çok kısa bir süre sonra aniden ayrılması oldu.

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2012, 20:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17