Altınok Öz İlçem'de Aytekin Yaşar'ın konuğu olacak

İlk olarak Kartal siyasi parti ilçe başkanlarını bir araya getiren İlçem Gazetesi, Mart ayında 2009 yılında değişik siyasi partilerden Kartal Belediye başkan adayı olan yöneticileri bir araya getirecek.

Altınok Öz İlçem'de Aytekin Yaşar'ın konuğu olacak
Aytekin Yaşar'ın moderatörlüğünde belediye başkan adaylarının katılacağı programa Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz'ü de davet ettik.

Altınok Öz, eski belediye başkan adaylarının katılacağı programa katılmasının uygun olmayacağını belirtti. 

Biz de 
Aytekin Yaşar'ın moderatörlüğünde sadece Altınok Öz'ün olacağı (teke tek) üçüncü programın sözünü belediye başkanımızdan aldık.

Gazeteci arkadaşlarımızı da davet edeceğimiz programı nisan ayında gerçekleştireceğiz.

Bizi izlemeye devam ediniz...



Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2013, 15:20
YORUM EKLE
YORUMLAR
selimcan@hotmail.com
selimcan@hotmail.com - 11 yıl Önce

sayın yaşar öncelikle bu buluşmada gösterdiğiniz gayrete saygı duyuyoruz. başkanla görüştüğünüzde lütfen ısrarla personel maaşlarındaki geçikmelerden haberdar oluyormu 2 aydır taşeron maaşlarının yatmadığını biliyormu sorarmısınız lütfen

salih@hotmail.com
salih@hotmail.com - 11 yıl Önce

sayın aytekin bey başkanı sizin gibi bir gazetecinin modaretörlüğünde kartalın sorunlarını konuşmanız bizleride memnun etti kartal belediyesindeki güvenlikçi çalışanlara sahip çıkanda sizin gazeteniz oldu. şimdi eski şirketin vergi borcu vardı ondan maaşlar ödenmiyordu diyen başkana sorarmısınız şimdi ihaleyi yeni alan şirketinde vergi borcumu var acaba 2 aydır maaş alamıyoruzda bılmek istiyoruz çünki açıklama yapan yok sadece işten çıkartırız eylem yapmayın diyenlerde duysun

SIRADAKİ HABER

banner17