Melih Gökçek'in Mustafa Sarıgül iddiası çok kunuşulur

Melih Gökçek, Mustafa Sarıgül'ün CHP'nin başına geçeceğini iddia etti.

Melih Gökçek'in Mustafa Sarıgül iddiası çok kunuşulur

Aydın  Kültür Merkezi'nde düzenlenen siyaset akademisinin açılış törenine  katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yaptıkları  hizmetleri anlattı.

"ALLAH KILIÇDAROĞLU'NU CHP'NİN BAŞINDAN EKSİK ETMESİN"

Daha önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için  attığı bir tweeti hatırlatan Melih Gökçek, "CHP'nin Mersin, İzmir,  Antalya ve Eskişehir büyükşehir belediye başkanını televizyonda açık  oturuma davet ettim. Hatta, 'Bir tanesi yetmez, dördünü gönder, yetmezse  sen de gel' çağrısında bulundum. Defalarca bu çağrıyı tekrarladım.  Halen cevap yok. Kılıçdaroğlu dediğiniz zaman ha suya yazılan yazı, ha  Kılıçdaroğlu'nun sözü. İnternete 'Kılıçaroğlu'nun gafları' diye yazın  öyle gaflarla karşılaşacaksınız ki mübalağa etmiyorum. 25 saniye  içerisinde bir dediğinin tersini söylüyor. Allah Kılıçdaroğlu'nu CHP'nin  başından eksik etmesin" dedi.

İlk ders sonunda Aydın'da  büyükşehir belediye başkanının AK Partili olması halinde eski başbakan  Adnan Menderes'in mezarında daha rahat yatacağını söyleyen Melih Gökçek,  Aydınlıların oylarını AK Parti'ye verilmesini istedi. AK Parti Aydın İl  Başkanı Sadık Atay'ın hediye ettiği incirlerden yiyen Melih Gökçek,  partililerin hatıra fotoğrafı isteklerini de geri çevirmedi.

Siyaset  Akademisi'nin açılışına, AK Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa, Aydın  Milletvekilleri Mehmet Erdem, Ali Gültekin Kılınç, Semiha Öğüş, AK Parti  Aydın İl Başkanı Sadık Atay, Merkez İlçe Başkanı Gökhan Ökten, il genel  meclisi üyeleri, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

GÖKÇEK: SARIGÜL GENEL BAŞKAN OLUR

Ankara  Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Şişli Belediye Başkanı  Mustafa Sarıgül'ün CHP'ye katılması halinde aday yapılmasa bile Mahalli  İdareler Seçimi'nden sonra genel başkan olacağını iddia etti.

"SANAL ALEMDE HAKARET ÖZGÜRLÜĞÜ YOKTUR"

Ak  Parti Aydın İl Teşkilatı'nın başlattığı Siyaset Akademisi'nin ilk  dersini vermek üzere Aydın'a giden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı  Melih Gökçek, basın mensuplarının soruları yanıtladı. Sosyal medya  üzerinden yapılan eleştirilere karşı en çok dava açan başkan olarak  tanınan Gökçek, en son CHP Beylikdüzü Lise Komisyonu Başkanı İ.A.'nın  attığı 'Atamın kemiklerini sızlatıyorsun 'Edepsizsin MelihGokcek' ve 'Müslüman geçinerek kul hakkı yediğin için Edepsizsin MelihGokcek' twetleri nedeniyle genç kız hakkında avukatı aracılığı ile savcılığa suç  duyurusunda bulunduğu hatırlattı. Gökçek, İ.A.'nın komplike etmeye  çalıştığını ve cahilce konuştuğunu öne sürüp, "Bu sanal dünyadaki  özgürlüğü bazıları insanlara küfretmek, hakaret etmek iftira etmek  olarak algılıyor. Böyle bir hakları yok. Kimse kimseye ne iftira  atabilir ne de küfredebilir. Böyle bir hakları yok. Böyle olanları  tabiri caizse terbiye etmek lazım. Bu terbiye de adaletten geçiyor. Sanal  alemde karşılıklı kavga edeceğiz, karşılıklı münakaşa edeceğiz, ama bir  birimize hakaret etmeyeceğiz. Medeni olacağız. Gayri medeni olanlara da  adalet ile medeni hale getireceğiz" dedi.

"KILIÇDAROĞLU, SARIGÜL'Ü CHP'YE ALMAZ"

Gökçek,  Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ile ilgili bir soru üzerine ise  "Benim bildiğim Kılıçdaroğlu, Mustafa Sarıgül'ü CHP'ye almaz. Niye  almaz? diye sorulacak olursa, Sarıgül CHP'ye girerse ister aday  yapsınlar ister yapmasınlar, diyelim ki yaptılar, ister seçilsin ister  seçilmesin yerel seçimlerden sonra CHP'ye genel başkan olur.  Kılıçdaroğlu'da bunu biliyor. Hadi buyursun alsın. Aldığında da  neticesine katlanır. Bu bir Melih Gökçek sözü. CHP'ye girse de aday  yapılmasa bile her halikarda mahalli idareler seçimlerinden sonra CHP  genel başkanı Sarıgül'dür. Bu konuda Kılıçdaroğlu'na açık çek vereyim,  iddialaşalım. Bu bir öngörü değil, siyasi tecrübenin neticesidir" diye  konuştu.

"BAYKAL GERÇEK POLİTİKACI"

Deniz Baykal'ın son günlerde siyasette sahne almaya  başlamasını da değerlendiren Gökçek, "Seversiniz sevmezsiniz, ama Deniz  Baykal'ı kast ediyorum. Birisi gerçekten politikacı, diğeri ise kasaba  politikacısıdır. Muharrem İnce'yi ise ciddiye almayın samimi söylüyorum  onun ciddiye alınacak bir tarafı yok. Ne zaman ne söyleyeceği belli  değil, geçenlerde 5 bin lira tazminat kazandım ondan" dedi.




kaynak : habervaktim

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2013, 10:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17