Tuzla Marina İnşaatına başlanıyor. Şadi Yazıcı müjdeyi verdi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı Facebook hesabından müjdeyi verdi. Yazıcı mesajında 'marina için bugün ruhsat verildi yer teslimi yapıldı, inşaat hemen başlıyor' dedi.

Tuzla Marina İnşaatına başlanıyor. Şadi Yazıcı müjdeyi verdi.
İstanbul’un en uzun ve güzel sahil şeridine sahip Tuzla’nın kıyılarını daha verimli ve katma değeri yüksek projelerle değerlendirmek adına Marina Projesi Tuzla Belediyesi tarafından gündeme alınmıştı.

Tuzla turizmine ve istihdamına büyük katkı sağlayacak Marina Projesi birkaç alternatifle değerlendirilerek  Milli Emlaktan ön izinleri alınmış ve ihale aşamasına gelindi.

Tuzla Yat Limanı ve Sahil Düzenleme Projesi’ne ilişkin olarak hazırlanan ve Bayındırlık Bakanlığı’na onaya sunuldu. Nazım ve Uygulama İmar Planı için yapılması gereken ön çalışmaların bir kısmı tamamlanmış olup, bir kısım çalışmalar devam etmekte.


Tuzla sahillerinin halkın maksimum derecede kullanımını sağlayacak şekilde içerisinde kültürel, sportif ve eğlence ünitelerinin de olduğu, Tuzla Balıkçı Barınağının da modern bir şekilde yerleştirildiği Tuzla Belediyesinin vizyon projelerinden biri olan Tuzla Marina için çalışmalar devam ediyor.
Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2013, 23:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17