Selim Akdoğan'dan Kartal Belediye meclis üyelerine anlamlı mesaj

Kartal Gazetesi sahibi Selim Akdoğan "Kent Parlamenterlerine sesleniyorum" başlıklı yazısında meclis üyelerine önemli mesajlar verdi.

Selim Akdoğan'dan Kartal Belediye meclis üyelerine anlamlı mesaj
İşte Selim Akdoğan'ın meclis üyelerine hitap ettiği o yazı;

"Aylardır Kartal Belediye meclisini takip ediyorum. Kimi zaman meclis salonunda hazır bulunurken, kimi zaman teknolojinin nimetlerinden yaralanarak internetten izliyorum.

Gündem dışı konuşmalarda genellikle karşılıklı suçlama ve birkaç imar dosyası dışında Kartal’ı ilgilendiren çok önemli konuların tartışılmadığını görüyorum. Konuşmak için çıkan birkaç meclis üyesinin dışında, hazırlıksız konuşmaya kalkıp önemli bir konu irdelemeyenleri de hayretle izliyorum. Hele meclisle ve Kartal’la ilgisi olmayan konuların gündeme alınması, işin başka bir trajı komik yönü. Ayda birkaç kez katıldığınız bu meclise dosyalar dolusu Kartal’ın sorunlarını taşımanız gerekmiyor mu? Halka hizmetin partisi olmaz. Hangi partiden olursanız olun, bu ilçenin sevincini, üzüntüsünü, sorunlarını paylaşmak zorundasınız.

Oysa seçim dönemlerinde o meclise girmek için kapalı kapılar ardında kıran kırana ne mücadeleler yapılıyor. Herkes görev aşkı ile yanıp tutuşurken, Kartal’da yapılan birçok açılışta kent parlamenterlerimizi göremiyoruz. Hizmetler sadece Belediye Başkanı ve belli birimleri üzerinde yürümez. Siz değerli meclis üyelerimiz, bu çalışmalara katılmanızın zorunluluğu yanında bizleri de bu etkinliklere teşvik etmek zorundasınız.

Eğer Kartalda bir kültür hizmetinde 36 meclis üyesinden bir tek kişi göremiyorsak, burada iyi niyetten söz edemeyiz. O nedenle herkes aldığı sorumluluğun bilincinde olmalı. Siz halka hizmet yolunu seçtiyseniz, lütfen halkın arasına çıkın. Sizleri sevinçlerimizde, kederlerimizde yanımızda görmek istiyoruz.

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2013, 23:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17