Kartalspor olağan genel kurulunu yapmadı! kartalspor'u kim engelliyor?

Kartalspor Kulubü Derneği OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI 10 Mart 2013 Tarihinde Pazar günü saat 10:00‘da yapılacağı duyurulmuştu.

Kartalspor olağan genel kurulunu yapmadı! kartalspor'u kim engelliyor?
Aytekin Yaşar - İlçem

Bizde 10 Mart 2013 Pazar günü (Bugün)  saat 10:00‘da Genel Kurulu izlemek ve haber yapmak üzere Kartalspor'a gittik.

GENEL AZINLIK BİLE YOK!

Kartalspor Kulubü önünde gördüğümüz Ergün Öztaner'le birlikte salona çıktık. Hayretler içinde kaldık. Salonda bir Allah'ın kulu bile yoktu. Bu habere verilecek cevap bellidir. "Genel çoğunluk sağlanamadığı için ertelendi!" diyecekler herhalde.

ÇOK CİDDİYETSİZ BİR DURUM!

Koskoca Kartalspor Kulubü'ü genel kurulu yapmıyorsa veya ertelediyse bunu da basına ve kamuoyuna duyurmuyorsa CİDDİYETSİZLİK dersek ayıp etmiş olmayız herhalde. Pazar sabahımızı heba edip kahvaltımızı yapmadan gittiğimiz genel kurul da genel kurulun olmayacağını görmek hem üzdü, hemde kızdırdı.

BİR GAZETEYE AÇIKLAMA!

Kent 34 gazetesi Kartalspor'dan "Önemli açıklama" başlığıyla duyurduğu haberde;

"Teknik Heyet ve Futbolcularımıza olan güvenimiz ve taraftarlarımızın birlik beraberliği ile bu sıkıntılı süreci en kısa sürede aşacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

BİZ’im önümüze konulmaya çalışılan engelleri (!) tek tek aşacak gücümüz var. Sıkıntılı süreci yine BİZ ve hep birlikte aşacağız.

Önümüzde zorlu müsabakalar var, bu müsabakalarda hakemin son düdüğüne kadar oyuncularımızın sahada galibiyet için mücadele edeceklerine, taraftarlarımızın da onların arkasında itici güç olarak desteklerini en iyi şekilde vereceklerine inancımız tam!.." denilmekte.

KARTALSPOR'U KİM ENGELLİYOR?


Açıklama da ;
BİZ’im önümüze konulmaya çalışılan engelleri (!) tek tek aşacak gücümüz var. denilmekte. "Ya hu Kartalspor'u kim engelliyor? sorusu akıllara geliyor!" Öyle ya çok başarılı bir kulüptür. Bir kuruş borcu yoktur. Önüne gelen takımları golleriyle ezip geçiyordur. Yani tabiri yerindeyse "Meyve veren ağaç" durumundadır. Birileri engelliyor dersiniz. O zaman anlar ve saygı duyarız. Aksi takdirde bu açıklama tatmin etmediği gibi güldürüyor kamuoyunu.

AÇIKLAYIN KİM ENGELLİYOR?


Açıkçası bende merak ettim. Kartalspor'u kim engelliyor? Lütfen açıklayın Kartalspor'u kim engelliyor. Bunu kamuoyunun öğrenmesi lazım. Şimdi gözler bu günkü maçta. Umuyorum Kartalspor sevenlerini üzmez ve ertelenen Genel kurulda HAVLU ATMA pozisyonu yaşanmaz. Tahminler de bu doğrultuda. Tahminse şu ; "Genel Kurul bilerek ertelendi maç durumuna göre Devam ya da Paydos denilecek! 

Haydi Kartalspor yen şu Bucaspor'u Kartalspor'u engelleyenlerde! sevenler de ayrı bir heyecan yaşasın...

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2013, 10:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17