Adnan Menderes "KARTAL HEYKELLER ŞEHRİ OLMAYACAK!"

Kartal Demokrat Parti İlçe Başkanlığının...

Adnan Menderes

Kartal Demokrat Parti İlçe Başkanlığının düzenlemiş olduğu kahvaltılı basın toplantısı Diva arkadaş restaurant ta yapıldı.

Toplantıya Demokrat Parti Kartal İlçe Başkanı Adnan Menderes İlçe yönetim kurulu üyeleri Seçim işlerinden sorumlu Başkan yardımcısı Mehmet Yücesoy  İl Başkan yardımcısı Davut Çakmak ve birçok basın mensubu katıldı.

KARTAL HEYKELLER ŞEHRİ OLMAYACAK

Kartal İlçe Başkanı Adnan Menderes, Kartal'ın bir heykel şehri olmayacağını belirttiği konuşmasında, "Kartal'da Demokrat Parti'nin hizmetlerinin imzasının bulunmasına rağmen, üzülerek belirtiyorum ki; o veya bu nedenler ile partimizde yaşananlar sonucu İlçe teşkilatımız ne yazık ki 6 ay kapalı kalmıştır.

Arkadaşlarımla birlikte göreve geldikten sonra hizmetlerimize kaldığımız yerden devam etmek için hızlı bir şekilde çalışmalarımıza başladık. Bildiğiniz gibi partimizin İstanbul teşkilatlarında yapılan kongreler içinde geçmiş dönemlerde partimizde görev yapan arkadaşlarımızla birlik ve beraberlik içinde kongre yapan tek ilçeyiz.

Kartal'da dün ve bugünü birleştirmek, yarınlara elele yürümek üzere ,"BÜYÜK TÜRKİYE SEVDASINA" Yürekten bağlı arkadaşlarımızla yeni bir yolculuk başlattık. Kartal'da dürüst, akılcılık, diyaloğ ve uzlaşma ile yolumuza devam edeceğiz.

Kartal’ı bilen ve tanıyan çok değerli arkadaşlarımızla birlikte el ele gönül gönüle vererek siyasi genelden yerele indireceğiz. Mahalle mahalle sokak, sokak  dolaşarak tekrar milletimizle olacağımız gibi sorunları yerinde inceleyip, çözümleri de üreteceğiz" dedi.

"DEMOKRAT PARTİ İKTİDARA YÜRÜYOR"

Kartal İlçe Teşkilatının düzenlediği toplantıya katılan Demokrat Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Davut Çakmak, gazetecilerin, 'Demokrat Parti nasıl toparlanacak' sorusunu yanıtladı. Çakmak yaptığı konuşmada, "Türkiye'nin bugün geldiği noktada görüyoruz ki; Ülkemizin yarınlarının ne olacağı belli değil, karanlığa doğru hızlı bir şekilde ilerlediğimiz gibi bölüneceğimize dair söylemler ortaya atılmaktadır. İç ve dış politikada önemli ölçüde belirsizlik yaşanıyor.

Milletimiz geldiğimiz bu noktada AKP'den ümidini yitirmiştir. Son günlerde partimiz teşkilatları tarafından düzenlenen toplantılara siz değerli basın mensuplarımızla birlikte milletimizinde ilgi ve alakası artmıştır. Partimizde 12 Mayıs'da gerçekleşecek olan büyük kongreden sonra, Demokrat Parti'nin yeniden bu ülkenin hizmetinde olacağından hiç kimsenin kuşkusu olmasın, İlçe Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimize kısa sürede ilçede partiyi yeniden toparlayıp yerel yönetimde iddialı hale geldiklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kartal'daki bu inançlı kadroyla kırat'ın Kartal'da şahlandığını görüyorum" dedi.

Daha sonra Seçim işlerinden sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Yücesoy söz alarak şunları söyledi. Başkanımızın da belirttiği üzere ilk hedefimiz önümüzdeki yerel seçimlerde Kartal Belediye Başkanlığını almaktır. Belediye Başkan Adaylarının da Kartalın içinde yaşamış ve halen yaşayan genç dinamik ve şehir planlamasından anlayan Belediye Başkanlığı yapabilecek bir kapasiteye sahip bir aday olacağını söyledi.


Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2012, 16:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17