Binali Aydın Hangi Gaz-teci'ye Mesaj Verdi?

Kartalspor önceki Yönetim Kurulu Başkanı ve...

Binali Aydın Hangi Gaz-teci'ye Mesaj Verdi?

Kartalspor önceki Yönetim Kurulu Başkanı ve Kartalspor A.Ş.Yönetim Kurulu Başkanı Binali Aydın, yerel basınla ilgili bir gazete de çıkan yorumu merak uyandırdı.

Ne Demiş Binali Aydın; “YEREL BASIN KENDİSİNE ÇEKİDÜZEN VERMELİ!”
Aydın, yerel basının kendisine çekidüzen vermesi gerektiğine de vurgu yaptı ve “ Sürekli yerel basınımızı izliyorum, takip ediyorum, etmeye de devam edeceğim. Ne var ki bu konuda üzüntülüyüm. Bu konuda fazla bir şey söylemekte istemiyorum. Yerel basınımız Kartal’ı,Kartal halkını ve Kartalspor’umuzu ilgilendiren konularda duyarlı olmalıdır, diye düşünüyorum. Kişisel kızgınlıklar, kişisel sürtüşmeler kendi iç bünyesine zarar verir, vermekte dir. Kartal ve Kartalspor tüm Kartal halkınındır” ifadesini kullandı.

Binali Aydın Kartalspor'un ve Belediye'nin sırtına yapışan istediğini almayınca da ver Allah ver haykıran Gazeteciye mi Mesaj Verdi?

Dürüstlüğü ile tanınan işadamı ve yönetici Aydın'ın yorumu kamuoyunda ve basında merak uyandırdı. Aydın basına böyle mesaj yollarmıydı sorusu gündeme geldi. Gazeteciler şimdi bunu konuşuyor ve soruyor, "Aydın bu mesajı facebookta ahkam kesen istediği de olmadımı giydiren gaz-teci'ye mi gönderdi acaba!" diye.

İşte o Gaz-teci'nin Aydın'a Facebook'tan 23 mart 2012'de yazdığı yazıdan bir bölüm;

"RİZESPOR KARŞILAŞMASI İÇİN KARTALSPOR A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANI SAYIN BİNALİ AYDIN, BİR HAFTA ÖNCESİNDE RİZE'YE BENİ GÖNDERECEĞİ KONUSUNDA SÖZ VERDİ VE BU BİR HAFTA İÇERSİNDE EN AZ 3-4 KEZ KENDİSİYLE GÖRÜŞTÜM VE BANA DÖNECEĞİNİ SÖYLEDİ. HALA DÖNÜYOR. HER HALDE GELECEK AYIN SON ÇARŞAMBASINDA DÖNER. ŞAYET GÖTÜRMEYECEKLERSE BANA BİLDİRİRLER VE KENDİ İMKANLARIM İLE GİDERDİM. ONUDA YAPMADILAR HER HALDE BENİM YOL MASRAFIM OLARAK HARCANACAK 120 TL KADAR BİR PARASI MI KALMADI KARTALSPOR'UN? BUDA TARTIŞMAYA AÇIK BİR KONUDUR. ÇOK YAZIK BANK ASYA 1. LİGTE MÜCADELE EDEN BİR TAKIMIN ÇOK BİLMİŞ YÖNETİCİLERİ HABER AMAÇLI MAÇA BİR GAZETECİYİ GÖTÜREMİYORLARSA DERHAL GÖREVLERİNDEN İSTİFA ETSİNLER. YÖNETİCİ İMKANSIZI BAŞARAN, VERDİĞİ SÖZÜ YERİNE GETİREN VE VERİLEN SÖZÜN" diye devam ediyor.

İstifaya Çağırması ses getiriyor kl, 24 Mart 2012'de methiyeler diziyor Kartalspor'a

"KARTALSPOR'UN ÇAYKUR RİZESPOR İLE YAPACAĞI ÖNEMLİ KARŞILAŞMAYA GÖTÜRÜLMEDİĞİMİ PAYLAŞIM SAYFALARINDA BELİRTMİŞTİM.YANİ BU KONUDA VERİLEN SÖZÜN TUTULMADIĞI NOKTASINDA HAKLI OLARAK KARTALSPOR A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANI SAYIN BİNALİ AYDIN'A SİTEMDE BULUNMUŞTUM. TAM UMUDUMU KESTİĞİM BİR ANDA VE SAAT 24.45 SULARINDA KARTALSPOR PROFESYONEL TAKIM SORUMLUSU SAYIN KEREM CEBOĞLU, BENİ ARADI VE CUMARTESİ SABAHI UÇAKLA TRABZON'A ORDAN DA RİZE'YE GEÇECEĞİMİ VE UÇAK BİLETİMİN ALINDIĞINI SÖYLEDİ. NE VARKİ AKRATİDE YAPILMADIĞI İÇİN HER HALDE MAÇI BASIN TRÜBÜNÜNDEN İZLEYECEĞİM. BİR AKSİLİK ÇIKMASSA, ÇIKARILMASSA İLGİLİ MAÇIN HABER, YORUM VE RESİMLERİNİ EN KISA SÜRE İÇERSİNDE OKURLARIMA YANSITMAYA ÇALIŞACAĞIM." diyor, meşhuur gaz-teci.

BİNALİ AYDIN BU GAZ-TECİ'YE Mİ CEVAP VERDİ ACABA!

Evet, şimdi gazeteciler merak ediyor; Sevgili Binali Aydın “YEREL BASIN KENDİSİNE ÇEKİDÜZEN VERMELİ!” derken, Kartalspor'un ve Belediye'nin sırtına yapışan bu gaz-teciye mi gönderme yaptı, yoksa yerel basınla bir sorunu var da basına mı mesaj verdi? Aydın'ın vereceği cevap merakla beklenmekte...


Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2012, 20:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17