Kamer Gök Kartal'da ki gelişmelere cevap veremedi!

 

Kamer Gök Kartal'da ki gelişmelere cevap veremedi!

 

CHP Kartal İlçe Başkanlığı Kartal Villa Garden’de kahvaltılı mahalli basını bilgilendirme toplantısı düzenledi. Yönetim Kurulu üyeleri ve gazeteciler katıldı.

KAHVALTI ŞAŞIRTTI!

Gazetecilere kahvaltılı basın toplantısı yapılacağı bildirildiği için, basın mensupları da kahvaltı yapmadan katıldığı toplantıda poğaça, simit, açma ikram edilince bazı gazeteciler "bilseydik kahvaltımızı yapıp gelirdik" diyerek söylendiler.

KAMER GÖK HER ZAMANKİ GİBİ DÜNYA MESELELERİNİ KONUŞTU, YERELE SONRA SIRA GELDİ!

Kartal CHP İlçe Başkanı Av. Kamer Gök Kartal Belediye Meclisinde ve diğer toplantılarda her zaman yaptığı gibi dünya meselelerine değindi ve Ak Parti'yi çok sert bir şekilde eleştirdi. Gök'ün bu konuşmaları dinleyenlerde her zaman "Böyle bir siyasetçinin yerelde ne işi var? milletvekili ya da İl genel Meclis üyesi olmalı" düşüncesi uyandırmakta.

GÖK BASIN TOPLANTISI DÜZENLEMEDEN 2 GÜN ÖNCE AK PARTİLİLERİN CİDDİ İDDİLARI İÇİN NE DİYECEK DİYE SORMUŞTUK . İŞTE O HABER;

HALKÇI PARTİLİLER YANİ CHP İLÇE YÖNETİMİ VE MECLİS ÜYELERİ HALKIN PARASINI MI SAVUNACAKLAR! YOKSA SUSACAKLAR MI?

Evet, Akman öyle büyük sıkandallardan söz etti ki, CHP'li meclis üyeleri buna rağmen Faaliyet raporuna evet dediler. Şimdi asıl halkın ve kamuoyunun merak ettiği konu şu;

1 - Halkın parasıyla içki içilmesine ve faturasının belediyeye yani halka kesilmesine,

2 - Bir klimanın montajı 900 bin liraya yapılmasına,

3 - Müdürlerin avansları kasalarında bekletmelerine,

4 - 10 tane sandalye masanın 7 bin liraya ve nereye alınmasına,

5 - Özel bir mülke 55 bin liralık asfalt dökülmesine,

6 - Güneşlenme platformunun yapılıp, 30 bin liraya sökülmesine ve sonra ki yılda yeniden takılmasına,

Ve, bunun gibi çok ciddi iddialara CHP Kartal İlçe Başkanı Kamer Gök'ün ve meclis üyelerinin ne diyeceği, halkın parasının savunulması için gerekli disiplin ve cezai müeyyidelerin uygulanıp uygulanmayacağı merakla beklenmekte.

Gelişmeleri siz okurlarımıza duyuracağız... demiştik.

GÖK BEKLENTİLERİ KARŞILAMADI!

2 gün önce yayınladığımız haberin peşinden basın toplantısı düzenlenince bekledik ki, Kamer Gök elinde belgelerle çıkar da "İşte o çiçek pasajında içilen içkilerin faturaları. Açıklaması da şunlardır der, pahalı Klima montajından, müdürlerin avansları kasalarında bekletmelerine, güneşlenme platformunun neden 30 bine söküldüğünü vs. açıklıyorum" diyeceğini zannettik ve yanıldık.

GAZETELERE ROTA ÇİZDİ, HANGİ HABERLERİ YAZMALARI GEREKTİĞİNİ  ANLATTI!

İşte Gök'ün göndermeli açıklamaları "Mehdi Akman’ın kullandığı şu KİRLİ DİLİ bence sayfalarına TAŞIMA. YAZIK OLUYOR O GAZETENE. Ben açtım seni çok seviyorum açtım üzüldüm. Kirliliği üreten insanların ‘işte bu bir eleştiri’ deyip sayfalarımıza taşırsak gazetelerde KİRLENİR. Buna dikkatinizi çekme ihtiyacı içindeyim. Ben sizi çok önemsediğimi öncede ifade ettim. Peki, o zaman bir yaz. Sevgili Mehti Akman, Altınok öz’e kullandığın sözler KEM sözlerdir. Kem sözün sahibinin siyasette yaşamasının da mümkün değildir şeklindeki bu sözü sayfana taşı. Ben böyle söylemiş oldum. Size de vesile olsun” sözleri gazeteciler arasında büyük tepki uyandırdı. Gök'ün basına "Şunu yazın, bunu yazmayın" diyerek adeta rota çizmesi, gazeteciler arasında Bir daha ki toplantıya katılmasak mı söylemini oluşturdu.

GÖK, KENDİ PARTİLİSİNİ, DAVA ARKADAŞININ MESLEĞİNİ KÜÇÜMSEMİŞTİ!

Kamer Gök rakip partililerin birbirlerine söyledi sözleri kirli dil olarak nitelendirirken, kendisi yakın zamanda ilçe kongresinde rakibi olan Meclis üyesi Taner Özdemir'e “Biz Meyhanelerde şarkı söyleyen bir adam değiliz" diyerek küçümsemiş ve salonda tepkiler almıştı.


Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2012, 20:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17