Deniz Pınar ATILGAN'dan CHP Kartal İlçe Kadın Kolları Yönetimine ve Kadın Örgütüne ziyaret

14.04.2012...

Deniz Pınar ATILGAN'dan CHP Kartal İlçe Kadın Kolları Yönetimine ve Kadın Örgütüne ziyaret


14.04.2012 tarihinde CHP Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve PM Üyesi Deniz Pınar ATILGAN CHP Kartal İlçe Kadın Kolları Yönetimini ve Kadın Örgütünü ziyaret etti.

CHP Kartal İlçe Kadın Kolları Başkanı Sn. Gülçin ZAZA KOŞTU ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ve Kartal İlçesi Mahalle Birimlerinde çalışan kadın üyelerinin de bulunmasıyla coşkulu bir katılım gerçekleşti. Kadın Kolları Genel Başkanı Deniz Pınar ATILGAN önümüzdeki Kadın Kurultayı süreciyle ilgili bilgilendirme yaptı.

ATILGAN "CHP Kartal İlçede bugünkü toplantıda kırgın arkadaşlarımızda vardı, herkes kenetlenmiş gelmişti. Hep beraber kadınlarımızın artık muhalefetten bıktığını yerelde değil genelde iktidar olma yemini ettiler. Kadın Kolları Genel Başkanımız yaptığı konuşmasında geçmişte kiminle siyaset yapmış olması hiç önemli değil, hedef Cumhuriyet Halk Partisinin iktidarı Kemal KILIÇDAROĞLU’ nun Başbakanlığıdır.

Birinci bölge Milletvekili Celal DİNÇER konuşmasında Kadın Örgütünü ve Gençlik Örgütünü seçimlerdeki çalışmalarından ötürü tebrik etti. Kadınların %33 kotayla daha çok yönetim kadrolarında bulunması gerektiğini ve bunun için ellerinden gelen desteği göstereceğini söyledi.

MYK Üyesi Genel Sayman Nurcan ŞANLI, CHP İstanbul İl Kadın Kolları Yönetimi, CHP eski PM Üyesi Begüm YAVUZ. Eski İl Yöneticisi Nihal KORKMAZ, Kartal Belediye Bşk. Yrd. Gülseren BÖYÜKTAŞ ve eski İlçe Kadın kolları Başkanları katıldılar.

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2012, 19:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17