CHP'den DSP Geçtiler! Rozetlerini takıp çalışacaklarına söz verdiler.

Demokratik Sol Parti Kartal İlçe Başkanlığı'nda...

CHP'den DSP Geçtiler! Rozetlerini takıp çalışacaklarına söz verdiler.

Demokratik Sol Parti Kartal İlçe Başkanlığı'nda hareketli günler devam ediyor. Her geçen güz hızla örgütlenmeye başlayan DSP Kartal İlçe Başkanlığı, teşkilatına yeni gençler kattı.

DSP'NİN KAPISI HERKESE AÇIKTIR.

13 Nisan 2012 Cumartesi günü DSP Kartal İlçe başkanlığında gerçekleştrilen törende ilçe yönetimi hazır bulundu. İlçe Başkanı Adnan BALCI, İlçe Sekreteri Güngör ÇELİK, Basından Srm. Bşk. Yrd. Semra DEMİRBAŞ, Kadından Srm. Bşk. Yrd. Güldane KAPLAN hazır bulundular. Gençlere hoş geldiniz diyerek konuşmasına başlayan İlçe Başkanı Adnan BALCI "Sevgili gençler geçtiğimiz günlerde Genel başkanımızın Katılımıyla güzel bir açılış gerçekleştirdik. Genel Başkanımıza ilçemizin anahtarını vererek, kartal Belediyesinin de anahtarını vereceğimize söz verdik. Bu amaçla var gücümüzle çalışıyoruz. DSP'nin kapısı her kese sonuna kadar açıktır. Bunu tüm tanıdıklarınıza ve sevdiklerinize söyleyiniz ve onları ilçemize davet ediniz." dedi.

GENÇLER ESKİ PARTİLERİNDE Kİ İLGİSİZLİKTEN YAKINDILAR.

Cumhuriyet Halk Partisi'nden geldikleri belirtilen gençler "Bizleri sadece afişleme yapmak için, bayrak asmak için hatırlıyorlar. İlçe başkanının kim olduğunu bile bilmiyoruz." diyerek ilgisizlikten yakındılar. Gençlerin konuşmasını dinleyen İlçe Sekreteri Güngör ÇELİK "Bizler gençlerimizi çok önemsiyoruz. Her zaman ne sorununuz olursa ilçemiz açıktır, bizlere gelerek yada telefon açarsanız her zaman yardımcı oluruz" diyerek gençlere kısa bir konuşma yaptı. Gençler, hava muhalefeti nedeniyle diğer arkadaşlarının gelemediklerini ve önümüzdeki günlerde onlarıda katacaklarını belirttiler.

ROZETLERİNİ TAKTILAR, DSP'Lİ OLDULAR.

Gençlerin rozetlerini sırasıyla İlçe Başkanı Adnan BALCI, İlçe Sekreteri Güngör ÇELİK, Basından Srm. Bşk. Yrd. Semra DEMİRBAŞ, Kadından Srm. Bşk. Yrd. Güldane KAPLAN taktılar.

DSP'ye katılan gençlerin isimleri;

Çağla ŞENGÜL

Tekin TOKTAŞ

Tuğçe Coşkun

Emre Kınalı

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2012, 19:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17