Eğitim Liderleri Buluştu

MEB Personel Genel Müdürü Sayın Hamza Aydoğdu, Eğitim Yöneticileriyle Bir Araya Geldi

Eğitim Liderleri Buluştu
banner46
Selçuk Eraydın Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda düzenlenen toplantıya, MEB Peronel Genel Müdürü Sayın Hamza Aydoğdu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Tüysüz, Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Faik Kaptan ilçe şube müdürleri ile Kartal, Maltepe ve Adalar ilçelerinde resmi/özel okul ve kurumlarda görevli yöneticiler katıldılar.

Toplantı, Saygı duruşunda bulunulmasının akabinde İstiklâl Marşımızın okunması ile başladı. Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Tüysüz açılış konuşması gerçekleştirdi. Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun TÜYSÜZ yaptığı konuşmada; ilçemiz okullarının fiziki yapılarını tamamlamış olduğunu söyleyerek özellikle birçok ilçe için problem olan ikili eğitimin ilçemiz için problem teşkil etmediğini ifade etti.

MEB Personel Genel Müdürü Sayın Hamza Aydoğdu, "Eğitim Liderleri Buluşması" başlığı altında bir sunum gerçekleştirdi. MEB Personel Genel Müdürü Hamza Aydoğdu sunumunda eğitim camiasının büyük bir aile olduğunu ifade ederek, "Biz eğitim camiası olarak birbirimize kenetlenirsek her türlü sorunun üstesinden geliriz." dedi. Son yıllarda bilginin hızla değiştiğine dikkat çeken MEB Personel Genel Müdürü Sayın Hamza Aydoğdu; dünyada ve ülkemizde internet ve sosyal medya kullanımını gösteren veriler ışığında değişimin ve dönüşümün hızına dikkat çekti. Gençleri anlamanın yolunun onları tanımaktan geçtiğini söyleyerek, anne-babalar veyahut öğretmenler olarak gençlerin dünyasına girmenin elzem olduğunu söyledi.

Program Kartal İlçe Millî Eğitim Müdürü Harun Tüysüz ve Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Faik Kaptan tarafından, MEB Personel Genel Müdürü Sayın Hamza Aydoğdu'ya çiçek takdimi yapmaları ile son buldu.

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17