İsmail AKBAŞ, Doğruyol Partisi İstanbul İl Başkanı

İsmail AKBAŞ, Doğruyol Partisi İstanbul İl Başkanı

İstanbul Demokrat Parti Teşkilatlarının çok yakınen tanıdığı Çiçeği burnunda yeni atama ile gelen İsmail AKBAŞ özgeçmişi ile birlikte bir açıklama yaptı.

Samsun Bafra ilçesinden 1960 doğumlu, 1975 li yıllarından itibaren 36 yıldır bir fiil verdiğim demokrat misyon kişilik hizmetimi aksatmadan devam etmekteyim. Adalet Partisi gençlik kollarından gelerek emek verdiğim Demokrat mücadelemde alışa gelmiş olan her yirmi yılda bir rutin olarak yapılan ihtilaller sonucu siyasi hayatıma 1980 yılı 12 Eylül darbesinin biz demokratlara vurulan siyasi zincirler yüzünden zorla ve cebren ara vermek zorunda bırakıldık.

Samsun ili Bafra ilçesinde yeniden teşkilatlanıp yeniden kurulan D.Y.P de ilk sıralardaydım. Ara seçimlerde o zamanın güçlü iktidarı A.N.A.P döneminde emanetçi konumunda olan sayın Genel başkanımız olan Hüsamettin CİNDORUK'u T.B.M.M  ye yollayan neferlerden bir tanside bendim. İstanbul ikametimde ise ikinci baharımı İstanbul Kartal eski D.Y.P ilçe delegesi ve
yönetim kurulu üyeliğini yaptım..(Mehmet Ağar )

Demokrat neferi olarak İstanbul ilçelerinde ve Sakarya ilinde dostluk ve dayanışma çerçevesinde etkinliklerden sorumlu olarak öncülük yapanlardan bir tanesi idim.Severek ve canı gönülden istediğim göz ağrım olan yuvam ve çatım olan D.Y.P il başkanlığı görevim atamam ile resmileşip safkan Demokratların kalesi olan D.Y.P çatısında yeniden hayat bulacağımdan şüphem yoktur. 
Bana verilen bu asil görevimi laiki ile yapacağımdan kimsenin asla şüphesi olmasın.Kendimi bildim bileli Babamız ve eli öpülesi büyüğümüz olan Süleyman DEMİREL in çırağı olarak kendimi ifade ederken ; Bugün ise D.Y.P Genel merkezinden aldığım atama kararı ile artık ustalık belgesi ile tescillenmiş olmaktayım. Demokrasi adına şehitler verdiğimiz bu kulvarda Dört Başbakan ve
Bir Cumhur başkanı seçen biz demokrat kardeşleri olarak neden bir kez daha iktidar olmayalım. Doğru Yol Partisi çatısı altında emek veren tüm Demokratların ruhunu yad etmemiz için öz ve saf kan Demokratların kalesi olan D.Y.P çatısı altında toplanarak üzerimize serpilen ölü toprağını kaldırmaya ; Kıratımızı yeniden şaha kaldırmak ve küheylanımızı yeniden diriltmek için Doğru Yol Partisi Genel Başkanım Av. Çetin ÖZAÇIKGÖZ'ün de büyük desteği ile birlikte D.Y.P bünyesine katılan ve dışında destekte bulunacak tüm demokrat arkadaşlarımın ve kardeşlerimin azmi ile ;12 Haziran seçimlerinde iktidar olmaya yeniden adayız.

Bizler 1946 ruhu nu yaşatmak için önümüzde yapılan seçimlerde iktidara doğru atılan bu adımda el ele gönül gönüle dostane geçecek şekilde biz tabanın sesi Demokratlar olarak gücümüz ve dirayetimiz her zaman vardır ve bundan sonrada var olmaya devam edecektir..Eski ve yeni teşkilat başkanlarımız ve kadromuzun da desteği ile İstanbul İlinde saf kan kıratçılar olarak Doğru yol Partisi’ni yeniden şaha kaldırmak ve yeniden iktidar yapmak için bu şerefli ve misyonu güçlü olan davaya talip olduk. Baş vekilimiz, beyaz meleğimiz Adnan MENDERES in ve Cumhurbaşkanımız Turgut ÖZALın ruhunu yeniden yaşatabilmek için 5 Başbakan ve 2 Cumhurbaşkanı seçtik. Neden tekrarını yaşamayalım ki.Tüm İstanbul ilinde bir bütün olarak yapıcı ve birleştirici örnek unsur taşıyan bir demokrat duruşu sergilemek ve dağılmış ve diğer partilerin neferi olmuş tüm demokrat kardeşlerimizin yeniden yuvasına dönmesi için uğraşı vermekteyim.Yeniden kıratım hayat bulacak ve yuvasını terk eden kardeşlerimin yeniden bu oluşuma gelerek destek olmalarını istemekteyim.: Onların acısına ve mutluluğuna yeniden ortak olacağımızı şahsiyen ve kadromuzla birlikte bizzat Demokratlara yakışacak dürüstlük çizgisinde ehemniyetle şaşmadan ilerleyeceğimize; Hoş görülü ve
sadakatle vazife yapacağımıza aynı zamanda görevimizde en laikiyle başarı sağlayacağımız Demokrat misyonunu devam ettirmek için elimizi değil vücudumuzun tamamını koyacağımızı şimdi den ekibimiz adına söz veriyorum.

Siz Demokrat misyonuna gönül verenleri asla utandırmayacağımızı bana olan güveninize laik olarak çalışma yapacağıma şimdiden İsmail AKBAŞ olarak söz veriyorum saygılarımla”

İsmail AKBAŞ

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2011, 20:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17