Hasan Kahveci, Hami Aydoğan Saadet Partisi Milletvekili Adayları

Hasan Kahveci, Hami Aydoğan Saadet Partisi Milletvekili Adayları

Saadet Partisi Kartal İlçe Başkanlığı 16 Nisan 2011 Cumartesi günü akşamı, İlçe Binasında Milletvekili Adaylarını tanıttı.

 Av. Muhammed DUMAN’ın yönettiği programda ilk konuşmayı ilçe Başkanı A. İsmail KIZILGÖZ yaptı. KIZILGÖZ “ Türkiye sıkıntılı bir dönemden geçiyor. Bu sıkıntılı dönemi İnşallah Milli görüş kadroları en güzel şekilde yönetecektir. Bunun için Milli Görüş’ü en güzel şekilde temsil edecek adayları belirledik. Mahallelerimizde SKM’ler hızla açılıyor.

 Toplum olup bitenlerden bihaber. Toplumu Toplumu iki kutuplu bir hale getiriyorlar. Bu oyunları Allah’ın izniyle biz bozacağız.

 Milletvekili Adayı HASAN KAHVECİ

İlçe başkanından sonra söz alan Milletvekili adayı Hasan KAHVECİ “Biz Milli Görüş davasına, gücümüzün sonuna kadar  çalışmalarımızı yapacağız. Bunun için gayret edeceğiz. Allah Sonumuzu aydınlık etsin.” Diyerek sözlerini sonlandırdı.  

 Milletvekili Adayı Hami AYDOĞAN

Son olarak söz alan Milletvekili adayı Hami AYDOĞAN “Biz Milli Görüşçüler için 3 temel esas vardır. Birincisi Maneviyatçıyız. İkincisi nefis terbiyesini esas aldık. Üçüncüsü olarak ta Haklıdan ve Hak’tan yanayız. Güçlüden yana olmak kolaydır. Önemli olan güçsüzün yanında olmaktır. Biz garson devlet olacağız. Halkımıza hizmet edeceğiz. Benim görevim milletime hizmet etmektir. Biz bu makamlara şan ve şöhret olsun diye talip olmadık. Hizmet için talibiz. Biz Türkiye’nin dünya çapında lider olması için adayız.” Diyerek sözlerini sonlandırdı.

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2011, 07:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17