Kartal'da 34 Polis “Başpolis Rütbelerini” Törenle Aldılar

   ...

Kartal'da 34 Polis “Başpolis Rütbelerini” Törenle Aldılar

   

Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde ve çeşitli birimlerde başarı ile görev yapan 34 polis memuru Baş Polisliğe terfi etti.

Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi salonunda tertip edilen terfi törenine Kartal Kaymakamı Nuh Mehmet Hamurcu, Kartal Cumhuriyet Başsavcısı Yusuf Ulu, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Dindar İlhan, Kartal İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Dereboylu, Kartal Belediyesi Başkan Vekili ve Kartal İlçe eski Emniyet Müdürlerinden Ergun Öztaner, Emniyet mensupları ve Baş polisliğe terfi eden polis memurlarının aileleri ve çocukları katıldı.

    Törende konuşan Kartal İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Dereboylu “10 Nisan günü Emniyet Teşkilatının Kuruluşunun 166. Yılını kutladık. Bu gün ise aramızdan terfi ederek Başpolis olan 34 arkadaşımızın Rütbe Terfi törenini yapıyoruz. Katılımlarınız için şükranlarımı sunuyorum.

   230 bin personel mevcudu ile güvenlik hizmeti sunan Emniyet Teşkilatı bir yönü ile de kariyer mesleğidir bu gün ilimizde Başpolis olan 1781 arkadaşımızın 34 nün rütbelerini takarak, yıllara yayılan başarılarını da  tescil etmiş oluyoruz.

Yeni ihdas edilen bu rütbe ile ilçemizde halen 20 olan Polis yöneticisi sayısı 54 ulaşacaktır. 2010 yılı verileri ile yüzde 85 i üniversite mezunu olan Polis Teşkilatı, Personel yönetiminde de uluslararası standart olan 4 personele bir yönetici kriterine de kısa sürede ulaşacaktır.

                Bu durum pek çok alandaki teknolojik ve yönetsel standardı kısa sürede alan ve bünyesine adapte eden Emniyet Teşkilatı için  başka bir başarı örneğidir. Bu düşünceler ve duygularla bu gün terfi ederek Başpolis olan arkadaşlarımı tebrik eder kendilerine ailelerine ve ülkemize hayırlı olmasını dilerim.” Diyerek sözlerini sonlandırdı.

İLÇEM GAZETESİ olarak Kartal’ımızın güvenliğinin teminatı olan başpolislerimize başarılar dileriz.

               

 

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2011, 06:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17