Egemen Bağış Kartal'a Ziyarette Bulundu, Açılış Yaptı

Egemen Bağış Kartal'a Ziyarette Bulundu, Açılış Yaptı

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı, Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış'ın seçim atmosferine girdiğimiz bu günlerde bir durağı da Kartal oldu.

Kartal'a geldiğinde Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Av. Temurhan YILDIZ'ın başkanlığında ilçe yönetimi, meclis üyeleri ve Ak Partililerce coşku ile karşılandı. Kartal meydanında bulunan Ak Parti'nin yaptığı başarıları anlatan sergiyi gezen BAĞIŞ burada incelemelerde bulundu. Sergiden ayrıldıktan sonra  Ankara Caddesinde ki esnafları gezerek selamladı.

İVİAD'I ZİYARET ETTİ

Esnaf ziyaretlerinde sonra sahil yolunda bulunan İVİAD'ı ziyaret eden BAĞIŞ burada da büyük ilgi gördü. Selamlama konuşması yapan BAĞIŞ "AB sürecini sizlerle değerlendirmek benim için önemlidir. 10 yıl önce insanlar kriz korkularıyla yaşıyorlardı. Bir gecede kepenkler iniyor insanlar zarar ediyorlardı. Türkiye bugün tarihinin en müreffeh zamanını yaşıyor. Türkiye'yi Avrupa'nın 16. en büyük ekonomisi yaptık. 2023'te Dünya'nın en büyük ekonomisine sahip 10 devleti arasına girermiyiz? gireriz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Bütün iş adamlarımızın başımızın üstünde yeri vardır. Hedefimiz İşsizlik oranını sizlerle beraber % 5'in altına çekmektir. Siz kapıdan kovsanın bacadan geliriz.

ÖNÜMÜZE MUZ KABUĞU KOYMAYA KALKTILAR

Esentepe'de ki Ak Parti seçim irtibat büronun açılışını yapan BAĞIŞ " ''Kimileri önümüze muz kabuğu koymaya kalktı, kimileri Genel Başkanımızı yasaklamaya kalktı, kimileri partimizi kapatmaya kalktı, kimileri bizim içimize fitne, fücur sokmaya kalktı ama hiç bir oyuna gelmedik. Biz siyaseti kendimiz için yapmadık, millet için yaptık. Millet de bunun farkına vardı, partisine sahip çıktı, liderine sahip çıktı'' diye konuştu.

BİZ MİLLETİN İRADESİYLE DOĞDUK, MİLLETİN İRADESİYLE SİYASET YAPIYORUZ.

Biz daha çırak bile olamamış çakma Gandi'lere benzemeyiz. Biz, derin bir takım odaklardan aldığı talimatla, Silivri'de yargı sürecinde bulunan, bir takım çete mensubu olduğuyla itham edilen kişileri listelere koyan muhalefet partilerine benzemeyiz. Biz milletin iradesiyle doğduk, milletin iradesiyle siyaset yapıyoruz. Milletin desteği sürdüğü sürece bu ülkede sorunları teker teker çözmeye devam edeceğiz.

 

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2011, 05:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17