ATAŞEHİR'İN SULTANLARI ŞAMPİYON

ATAŞEHİR'İN SULTANLARI ŞAMPİYON
TFF Bayanlar 1.liginin bitmesine iki hafta kala en yakın rakibi Adanasporu deplasmanda 2-0 yenen Ataşehir Belediyespor şampiyonluğunu ilan etti.
 
 TFF Bayanlar ligine  şampiyonluk parolası ile başlayan Ataşehir Belediyespor ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Ligin bitmesine iki hafta kala namaplup şampiyonluğunu ilan eden
 
Ataşehirin sultanları Adanasporla deplasmanda karşılaştı. Karşılaşmaya hızlı başlayan Ataşehir Belediyespor Yağmur ve Lütfiye'nin golleri ile 2-0 öne geçtiği karşılaşmada bitiş düdüğünün çalmasıyla birlikte şampiyonluğu kutlamaya başladı.
 
Ataşehirin sultanları teknik kadro ve belediye yetkilileri ile saha içinde şampiyonluğu kutlarken Adanalılarda şampiyonu çentilmence alkıışladı. Ataşehirin sultanları şampiyonluk kutlamalarını bu hafta sonu Yenisahra Stadında ki karşılaşmadan sonra seyircileriyle birlikte yapacak.
 
Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi karşılaşmadan sonra telefonla aradığı Ataşehir Belediyespor Teknik Direktörü ve futbolcuları tek tek kutladı. Başkan İlgezdi, sezona Türkiyede şampiyonluk Avrupa'da ise en final oynama parolası ile başlayan bayan futbolcuların sözlerini tuttuğunu belirterek "Ataşehirliler şampiyon takımları ile guru duyuyor. Ataşehiri spor, sanat, kültür ve eğitim başta olmak üzere her alanda bir numara yapmak için elele çalışmalarımız devam edecek." dedi.
Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2011, 05:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17