Estanbulestetik gençleşmek isteyenleri yeni yerinde bekliyor.

Ameliyatsız gençleşmek mi istiyorsunuz? Estanbulestetik'le mümkün.

Estanbulestetik gençleşmek isteyenleri yeni yerinde bekliyor.

İşte Estanbulestetik'in hizmetleri;

TEK SEANSTA AMELİYATSIZ GENÇLEŞME!
ALLURA IV++ NANO HIFU teknolojisi ile derin dokulara odaklanmış ses dalgaları göndererek kolajen üretimini harekete geçirir. Bu sayede yüksek etkinlikte ciltte sıkılaşma ve lifting etkisi oluşur.

Detaylı Bilgi ve Randevu İçin;
0216 483 78 78...
WhatsApp 05307741512

AKNE TEDAVİSİ
Akne; tedavi edilmeyince kalıcı izler bırakabilmesi nedeniyle Dermatolog tarafindan tedavi edilmesi gereken bir hastalıktır.
Akne tedavisi
Akne izlerinin giderilmesi ( hafif – orta, derin ve çok derin )
Lekelerin giderilmesi...
Geniş gözenekli deride gözeneklerin sıkılaştırılması
Cilt Çatlaklarının hafifletilmesi.

BOTOX

Alın, göz etrafı ve kaşların arasındaki kırışıklıklar ayrıca, gülme çizgileri, boyun ve çene kırışıklıkları belirmeye başladı ise #botox ile kırışıklıkların yerleşmesi önlenebilir.

Aşırı terleme şikâyeti bulunan kişilerin yaşadığı bu soruna karşı şikayet bölgesine göre (koltuk altı, el içi, ayak tabanı) botox uygulaması tercih edilen en etkili uygulamadır.

Lenf Direnaj Masajı
Bolgesel Zayıflama

Lenf sisteminin en önemli özelliği vücuttaki ödem ve toksinlerin atılmasını ve dolaşım sisteminin düzenlenmesini sağlamaktadır.

Gün boyu ayakta kalan kişilerde veya sürekli masa başında oturarak iş yapanlarda, çeşitli nedenlerle dolaşım bozuklukları oluşur. Bu bozukluk hem kan dolaşımını hem de lenf dolaşımını etkiler. Lenf dolaşımının bozulması sonucu başta selülit olmak üzere pek çok hastalık meydana gelmektedir. Bu tedavide, lenfatik akım yönünde, farklı güçlerde basınçlar uygulanarak lenf dolaşımın hızlanması sağlanır.

DOLGU UYGULAMALARI

Burundan dudağa uzanan çizgiler, dudak üstü çizgiler, elmacık kemiği ve yanak, kaş arası çizgiler, gözaltı morlukları, el üstü yaşlanması, burun şekillendirme, yüzdeki asimetrilerin düzeltilmesi, yüzdeki çukurların doldurulması, çene bölgesinin önündeki çukurun doldurulması, dudak dolgunlaştırmak ... için güvenle yaptırabilirsiniz.

Kıl Tekniği Kaş Uygulaması,

Rinoplasti; Estetik Burun Ameliyatı,

Saç Ekimi Uygulaması,

Göz Çevresi Yağ Bezesi,

Özellikle gözün çevresinde ortaya çıkan yağ bezleri genetik olabileceği gibi, aynı zamanda kandaki kolesterol değerinde meydana gelen yükselmelerden kaynaklı olabilmektedir.

Günlük kullandığınız cilt bakım ürünlerinin de yağlı olmamasına dikkat etmelisiniz.

Saç dökülmesini durdurmak veya güçsüz saçları güçlendirmek için PRP ile istediğimiz sonuca varıyoruz.

MEDİKAL CİLT BAKIMI

Cildinizin sağlık ve güzelliği için klasik ve medikal cilt bakımını ihmal etmeyin!

Medikal cilt bakımı, cildin temizliği ve sağlıklı görünümünü sağlamak amacıyla, uzmanlar tarafından dermokozmetik ürünler kullanılarak yapılan bakımlardır. Medikal cilt bakımında amaç; gözeneklerin temizlenmesi, cilde oksijen sağlanması, parlaklık, canlılık ve tazelik verilmesi, lenf drenajı ile toksinlerin atılmasıdır. Böylece cildiniz temiz ve sağlıklı bir görünüme kavuşur.

KOLTUK ALTI BOTOKSU
Terleme şikayeti ile vedalaşın !

Aşırı terleme şikâyeti bulunan kişilerin yaşadığı bu soruna karşı şikayet bölgesine göre (koltuk altı, el içi, ayak tabanı) botox uygulaması tercih edilen en etkili uygulamadır.

VELASMOOTH
Bölgesel Zayıflama

Velasmooth bölgesel fazlalıkların giderilmesinde,selülitlerin azaltılmasında veya yok edilmesinde,vücudun şekillendirilmesi,minör kas ağrılarında hafifleme,bölgesel kan dolaşımında iyileşme ve cilt kalitesinin artırılmasında kullanılmaktadır.

Velasmoothun özellikleri;
Vakum,infrared(kızıl ötesi ışınlar),Radyo frekans ,mekanik masaj ve lenf drenaj’dır.

Estanbulestetik adres;

Doğu Mah. Hatboyu Cad. Değerli (Lale) Sok. Süer Apt. No: 1/1, 34890 Pendik, Turkey
Detaylı Bilgi ve Randevularınız İçin;
0216 483 78 78

WhatsApp 05307741512

Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2017, 14:58

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17