Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin “Maltepe’ye Disneyland kuracağım”

Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin “Maltepe’ye Disneyland kuracağım”

   Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, görev sürem içinde “Maltepe’ye Disneyland kuracağım.” Dedi.

   Belediye Başkanı Zengin, mahalle ve site ziyaretleri kapsamında Başıbüyük Mahallesi’ndeki Narcity evlerini ziyaret ederek site sakinleri ile bir süre sohbet etti. Siteyi gezen ve Narcity hakkında bilgiler alan Başkan Zengin,“Başıbüyük Mahallesi’nde 136 dönümlük arazi üzerinde kuracağımız Maltepe Bölge Parkı içine Disneyland yapacağız. Maltepe Belediyesi’ndeinsana hizmet odaklı çalışmalar yaptık. Bu hizmetlerimiz zaman içinde çok daha iyi ortaya çıkacak. Maltepe Bölge Parkı içinde açılacak Disneyland, hobi bahçeleri, hayvanbarınakları, çocuk parkları, spor sahaları ve yetişkinler için sosyo-kültürel mekanlar da böyle olacak ” dedi. 

Başkan Zengin,belediye başkan yardımcısı Nail Çiftçi ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette siteyi gezdikten sonra site sakinleri ile yaptığı sohbette, “Biz işbirliği içindeyiz. Bizden istediğiniz girişimler varsa duymak için buradayız. Belediye tüm Maltepeli vatandaşlarımın olduğu gibi, sizlerin de buradaki yaşamınızı daha da güzelleştirmek için çalışıyoruz“ dedi.

Sohbet esnasında göreve başladığı günden bu yana yaptığı çalışmalardan özetler veren Belediye Başkanı, site sakinlerinden gelen çeşitli soruları da cevaplandırdı.

Belediye Başkanı Mustafa Zengin, Maltepe Belediyesi’nin prestij projelerinden Cumhuriyet Eğitim Merkezi, Altın Hizmet Sağlık Kartı, Fındıklı’ya açılacak meslek lisesi ve ilkokuldan ve kurulan sağlık ocaklarından ve diğer hizmetlerinden örnekler verdi.

 

Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2011, 05:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17