KARTALLININ HİZMETİNE 20 ARAÇLIK FİLO

KARTALLININ HİZMETİNE 20 ARAÇLIK FİLO

Kartal Belediyesi cenaze, hasta nakli ve sosyal etkinlikler için Kartallılara araç desteği sağlıyor.

 Kartal Belediyesi yaklaşık 20 araçlık filosuyla Kartallılara hizmet veriyor. Cenaze, hasta ve engelli nakli, dernekler, resmi kurumlar ve spor kulüplerinin ihtiyaçlarına dönük araç desteği sağlayan Belediye, il içi ve il dışı olmak üzere yılda ortalama 3500 sefer yapıyor.

 Kartal’da hayatını kaybeden vatandaşlar ve yakınları memleketlerine, 27 ve 45 kişilik konforlu araçlarla taşınıyor. Türkiye’nin 81 iline cenazeler ve yakınları için yıllık 1350 araç tahsisi yapan Kartal Belediyesi ayrıca il içi ve il dışı tüm bölgelere gidecek araçların yakıt depolarını da dolduruyor.

 Engelli ve hasta vatandaşlar için gerekli özveriyi gösteren Belediye, engellilere dönük özel tasarladığı araçların yanı sıra hasta nakil ambulanslarını da vatandaşların hizmetine sundu.  Kartal Belediyesi yıllık ortalama 660 seferle ambulans ve engelli nakil araçlarını kullanarak; hastaları evlerinden alıp, tedavilerini tamamladıktan sonra tekrar ikamet adreslerine nakillerini sağlıyor.

 Kartal Belediyesi resmi kurum, dernek ve spor kulüplerinin de araç taleplerine cevap veriyor. Yılda ortalama 650 seferle resmi kurumlara, 150 seferle derneklere ve 450 seferle spor kulüplerinin araç taleplerini karşılayan Kartal Belediyesi, ilçe genelindeki okulların düzenlediği gezilere yıllık ortalama 260 seferle araç desteği veriyor.

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2011, 07:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17