Kartal CHP'den istifa etti. Erdoğdu, "Kime Hırsız!" Dedi.

Cumhuriyet Halk Partili Metin Erdoğdu sitem dolu bir mesaj paylaşıp şok iddialarda bulunarak istifa ettiğini paylaştı.

Kartal CHP'den istifa etti. Erdoğdu, "Kime Hırsız!" Dedi.
banner46

-

İşte Metin Erdoğdu'nun o paylaşımı;

-

"İSTİFA

-

İstifamla ilgili çok sayıda soru alıyorum. Herkesin sorusuna cevap olarak istifa nedenimi Kartal kamuoyuyla paylaşmak gereğini duydum.

-
Başta temel insan hakları olmak üzere yıllarca eğitimde fırsat eşitliği, karma eğitim ve kadın erkek eşitliğini savundum. Toplumun biat eden müritlerden değil,  soran sorgulayan bireylerden oluşması adına verdiğim örgütlü mücadelemle basında, medyada ve kamuoyunda tanınan bilinen birisi olarak, sürdürdüğüm benzeri mücadelenin devamında karşı karşıya kaldığım durumun özeti:
 Halkına hesap vermeyen, şeffaflıktan uzak, demokrasinin işlemediği ve istifa kültürünün olmadığı siyasi partilerin hüküm sürdüğü günümüzde; temiz siyaset temiz toplum özlemi çeken halkımıza rol model olacak dürüst, namuslu siyasetçilere kirli siyasetin geçit vermediğini bir kez daha gözler önüne serdi.

-
Geçtiğimiz seçim döneminde; Cumhuriyet Halk Partisi bünyesinde edindiğim belediye meclis üyeliği hakkımdan partim ve toplumun yararına feragat etme erdemliliğini gösterdim. Bunun akabinde başlatılan seçim kampanyasında saha koordinatörlüğünü üstenerek belediye başkan adayıyla 2 ay birlikte gece gündüz aralıksız çalıştım. Ve beklenenin üstünde bir oy oranıyla belediye başkanlığının kazanılmasındaki katkım takdire şayan olmuştur. Seçimin ardından da üstüme düşeni yapıp topluma hizmetimi sürdürmek için canla başla çalışmama devam ettim.
Kartal dışından ithal edilmiş emek hırsızlarına belediyenin devredilmesinin doğru olmadığını söyledim, buna karşı durmamdan ve aynı zamanda Kartal halkına belediyenin hizmetlerini engelleyenlerin olduğunu, işlerin yolunda gitmediğini dile getirmemden rahatsız olunmuştur.
Yaklaşık 500 bin nüfusu olan Kartal ilçemizde Kartal halkına hizmetimin yanı sıra Kars-Ardahan-Iğdır’ın yegane temsilcisi olarak da şimdiki görevimden ve belediyeden istifa etmiş bulunmaktayım.
Sosyalist ideolojiye sahip biri olarak ezenin ezilenin, sömürenin sömürülenin olmadığı, demokratik, özgür ve eşit yurttaşlığın hakim olduğu bir ülke mücadelesi veren dürüst, nitelikli, birikimli ve kimselere biat etmeyecek ilkeli duruşumla siyaset yapmaktayım. Beni istifa noktasına getirmiş olmalarını Kartal halkının bilgisine ve takdirine sunuyorum.
 -                                                              Sosyolog Metin ERDOĞDU." Diye paylaştı.

-

-

Erdoğdu'nun kimleri "HIRSIZLAR!" Diye itham ettiği ise kamuoyunda merak konusu oldu.

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2022, 14:33

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17