CHP'li Kartal Belediyesi'nde tekli çetenin lideri kim?

Kamuoyu, Kartal Belediyesi'nin Nisan ayı Meclisine odaklandı.

Kartal Belediyesi'nde tekli çete mi var?

Çete kimlerden oluşuyor?

Çete var ise lideri kim?

İhaleler hangi ihaleler?

İhalelerde adam yada yandaş kayırma, kanunsuzluk var mı?

İşte tüm bu iddiaların ve soruların cevaplarını Kartal Belediye Meclis üyesi Haydar Göksoy, Nisan ayı Belediye meclisinde açıklayacak. 

-

-

Kartal Belediye Meclisi 10 Mart 2022 Perşembe günü başkan vekili Özlem Bulut başkanlığında toplanmış ve ciddi iddialar havada uçuşmuştu. 

-

Belediye Meclisinde konuşmak için söz alan AK Parti Kartal Belediye Meclis Üyesi Haydar Göksoy çok çarpıcı iddialarda bulunmuştu.

-

Göksoy, "ALLAH KORUSUN DEVLET SİZİN ELİNİZE GEÇERSE...
Kartal Belediye Meclisi Nisan ayını izleyeceksiniz. Orada bu itiraz eden arkadaşlarımız çıkın aslanlar gibi konuşurlarsa ben kendilerine teşekkür edeceğim. Denetim Komisyonunda Nisan ayında Allah ömür verirse çıkıp konuştuğum ihale dosyalarını göreceksiniz. O zaman sizin zihniyetinizi adaletinizi anlayacağız. Allah korusun! Bir yerel yönetimde böylesiniz, bu devlet sizin elinize geçerse ne yaparsınız biliyor musunuz? Biz biteriz, biteriz. Sizin burada tekli çeteniz var! Bak kimler ihale alıyor? Bak her şeyi biliyorum. Söylesem, ki her şeyi biliyorum. Nisan meclisinde söyleyeceğim." Diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2022, 16:24

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17