Haydar Göksoy "10 Milyon TL konserlere harcanır mı? Sizin Sosyal Belediyeciliğiniz bu mu?"

Kartal Belediye Meclis üyesi Haydar Göksoy öyle iddialar da bulundu ki, duyanlara şok etkisi yarattı.

Haydar Göksoy "10 Milyon TL konserlere harcanır mı? Sizin Sosyal Belediyeciliğiniz bu mu?"

Kartal Belediye Meclisi Ekim ayı birleşimi Başkan vekili Özlem Bulut başkanlığında toplandı.

-

-

AYDOS'TA BAZI YERLERE KAPI NUMARALARI VERİLİYOR!

Toplandı da söz alıp konuşan Belediye Meclis üyesi Haydar Göksoy, " Hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum. Arkadaşlar şimdi size bir iddiadan bahsedeceğim. Aydosta bazı yerlere kapı numarası veriliyor. Bu vesile ile onlara elektrik ve su bağlanması için. Bununla alakalı çok ciddi bir duyum aldım. Onu şu an burada belirtmeyeceğim. Şimdi sevgili bir başkan yardımcım 'Biz Aydos'ta hiç bir yere kapı numarası vermedik!' diyorsa, belirtmeyeceğiz. Sevgili Belediye Başkan yardımcım Umut Daştan yok olduğunu iddia etti.

-

KARTAL BELEDİYESİ KAMU ZARARINA UĞRATILDI!

Sevgili arkadaşlar yine teyidini beklediğim araştırma yaptığım bir konudan bahsedeceğim. Takibini devam edeceğiz. Her yıl başında vergi ve harçlara biliyorsunuz değerlendirme ortalamasında zamlar gelir. Belediyenin vereceği inşaat ruhsatları için müteahhitler daha fazla harç ödemesin  diye son gün harçlar alınır ve ruhsatlar sonradan yazılır. Gelen istihbarat bilgisi Belediye bu yüzden kamu zararı oluşturdu. Yani Mart, Nisan, Mayıs aylarında ruhsatlar gecikmeli olarak veriliyor ve kurum bunu tespit ediyor. Sonra Belediyeye yazı yazıyor, Belediye cevap vermiyor. Akabinde de bu kamu zararı yapılandırılıyor. Bununla ilgili bizleri değerlendirirseniz kafamızda ki soru işaretleri giderilmiş olacak ve bunun üzerine daha fazla gitmeyeceğim.

-

10 MİLYON TL ETKİNLİĞE GİDER Mİ?
Sözlerinde devam eden Göksoy, "Arkadaşlar 10 Milyon Türk Lirası 30 Ağustos ve 1 Eylül etkinliğine harcanır mı? Funda Arar ve Zeynep Bastık konserine 2 milyon Türk Lirası heba edilir mi? Sizlere soruyorum, nasıl bir sosyal belediyecilik bu? Böyle sosyal belediyecilik olmaz. Bu 10 Milyon Türk Lirası konserlerin ihalesi nasıl yapıldı? Kim aldı? Harcanmadıysa çıkıp lütfen bizi bilgilendiriniz." Diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2022, 00:20

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17