Kartal Belediye Başkansız dev bütçe, 1 milyar 890 milyon TL

Kartal için en önemli meclis toplantısına Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'in katılmaması hayretlerle karşılandı.

Kartal Belediye Başkansız dev bütçe, 1 milyar 890 milyon TL

Kartal Belediye Meclisi, Ekim ayı 3’üncü oturumu Belediye Başkanı GökhanYüksel olmadan toplandı. 

-

-

Mecliste 2023 yılı performans programı ve mali bütçesini görüşüldü. Oturumda, 2023 yılı mali bütçesi, ‘1 milyar 890 milyon Türk Lirası olarak oy çokluğuyla kabul edildi.

-

Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda, Kartal Belediyesi Meclis Başkan Vekili Özlem Bulut başkanlığında gerçekleşen oturumda, belediye idaresi adına, performans programı ve mali bütçe ile ilgili sunum; Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Oktay Aksu tarafından gerçekleştirildi.

2023 Yılı Bütçesi: 1 Milyar 890 Milyon Türk Lirası

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Oktay Aksu, meclis üyeleri ve katılımcılara yaptığı sunumda, belediye müdürlüklerinin faaliyetleri ve bütçeleri hakkında bilgi verdi.

-

-

YAPMADINIZ! YAPAMAYACAKSINIZ!

Oturumun devamında ise; Cumhuriyet Halk Partisi ile Adalet ve Kalkınma Partisi Meclis Üyeleri, bütçeyle ilgili görüşlerini belirttiler. AK Parti Meclis üyesi Haydar Göksoy Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i elinde ki görsellerle kürsüden çok sert şekilde eleştirdi. Göksoy, "Bu görselde ki projeyi Cevizli'ye 2021'de bitireceğiz dediniz. Sonra da 2022'de dediniz bitiremediniz. Şimdi de 3 pencere açıp İBB'ye devrettiniz. Yapamadınız, yapmayacaksınız! Bu görselde ki projenin aynısını istiyoruz sizden. Seçimde söz verdiniz Kartallılara size oy verenlere ve bizlere, sözünüzü tutunuz. Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'in seçim vaatleri bunlar. Hiçbirini yapamadınız, yapamayacaksınız. Şu elimde gördüğünüz proje Atalar Kültür Merkezi projeniz. Bakın 30 Ağustos ve 1 Eylül harcamalarına 10 Milyon TL. Harcayacağınıza 10 milyona şu projeden 2 tane yapardınız. İtirazımız buna. Kızdığımız nokta bu. Sosyal medya danışmanlığına milyonlarca lira harcayacağınıza söz verdiğiniz bu 2 tane sanat evini bitirecektiniz. Halen çivi çakmış değilsiniz. Yapamadınız! Yapamayacaksınız! Çünkü yapacak gücünüz ve paranız yok. Kartallıların paralarını konserlere harcıyorsunuz ve belediyemiz borç batağında. Sevgili halkımız sabredin az kaldı. Biz gelip AK Belediyecilik ile Kartal'a hizmet nasıl olur göstereceğiz." Dedi.

-

-

Kartal Belediyesi Meclis Başkan Vekili Özlem Bulut, oturumun sonunda 2023 yılı performans ve mali bütçesini meclis üyelerinin oylarına sundu. 2023 yılı performans ve mali bütçesi, Belediye Meclisi tarafından oy çokluğuyla kabul edildi.

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2022, 16:47

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17