Başkan Salihvatandaş, "Kardef'e güç katmak için, Kartal için varız."

Kartal Dernekler Federasyonu, basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Başkan Salihvatandaş, "Kardef'e güç katmak için, Kartal için varız."

Kartal Dernekler Federasyonu KARDEF, yeni Başkan seçilen Kubilay Salihvatandaş ve yönetim kurulu ile basın emekçilerini kahvaltıda ağırladılar.

-

-

Başkan Kubilay Salihvatandaş'a Başkan Vekilleri Orhan Aktepe, İbrahim Yılmam, Levent Işık, Genel Muhasip Fatih Eryılmaz, Bürokrasiden sorumlu Genel Başkanı Murat Er, Tanıtım ve Medya Genel Başkan Yardımcısı Aytekin Yaşar, Genel Başkan Yardımcısı Bekir Dağ ve yönetim kurulu eşlik ettiler.

-

-

Basın mensuplarına selamlama konuşması yapan Başkan Salihvatandaş, Kardef'in kuruluş aşamasını ve 5 yıl içinde yapılan faaliyetleri anlatarak; "Bizler Kardef'ten güç almak için değil, Kardef'e güç katmak için Kartal için varız. Kardef yönetim kurulunda ki başkanlarımızın hepsinin Kartal'da bir tanınırlığı ve önemli görevleri var. Federasyon olarak hedeflerimiz var. Üye Derneklerimizin ve Kartallıların sosyal, Kültürel sanatsal ve ekonomik düzeylerini arttırarak çağdaş normlara ulaşması yolunda çaba harcamaktır. Federasyonumuzun hedefleri vardır. Bizler belirlediğimiz hedeflere ulaşmak için var gücümüzle çalışacağız." Dedi.

-

-

Başkan Kubilay Salihvatandaş'tan sonra Gazeteciler ile Federasyon başkanlar kurulu fikir alışverişinde bulunup sohbet ettiler. Daha sonra ise Gazetecilerin sorularını cevapladılar.

-

Kardef Başkanlar kurulu basın  toplantısı sonrası Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Adem Uçar'ı makamında ziyaret ettiler.

-

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2022, 22:49

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17