Eren Soylu, "Kartal'ı birleştirmek için adayım!"

Eren Soylu, İYİ Parti Kartal İlçe Başkan adayı olduğunu açıkladı.

Eren Soylu, "Kartal'ı birleştirmek için adayım!"
banner46
İYİ Parti Kartal İlçe Başkanlığı için adaylık yarışı başladı.

-

-
Eren Soylu, düzenlediği basın toplantısında İlçe Başkanlığı'na adaylığını açıkladı.

-

Eren Soylu'nun kendini tanıtarak başladığı konuşmasında; "1991 yılında Elazığ'da doğdum, evli ve iki çocuk babasıyım. Gümüşhane Üniversitesi İnşaat Mühendisliği'ni bitirdim. Beykent Üniversitesi'nden İnşaat Yüksek Mühendisi olarak mezun oldum. Erken yaşta iş hayatına atıldım ve halen inşaat ve otelcilik sektörlerinde faaliyete devam ediyorum." Dedi.
-

-
Akşener'in konuşmaları beni etkiledi!
Konuşmasına devam eden Soylu, "İyi Parti kurulduğunda; Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendi'nin kararlı tutumu, dik duruşu ve Türkiye'miz için neler yapabileceği hakkında söyledikleri vicdani olarak beni çok etkilemişti. Böylelikle İYİ Parti'nin mensubu olmalıyım, bu partide aktif siyaset yapmalıyım diye düşündüm ve Kartal'da 5 yıl önce İYİ Parti ilk kurulduğunda üye oldum siyasete atıldım.

-

İlçe Başkanlığı'na adayım.
Bugün de İYİ Parti Kartal ilçe Başkanlığı'na adaylığımı açıklamak üzere eşim de yanımda buraya geldim. Bu sürecin ailece bir süreç olduğunu ve tek başıma bir şey yapamayacağımı herkese bildirmek isterim. İYİ Parti Kartal İlçesi benim 5 yıl önce içinde bulunduğum, Mahallesinde sokağında gezdiğim bir semt. İyi Parti'den önce başka hiç bir siyasi parti de bulunmadım. Siyasi hayatıma Kartal'da başladığım İYİ Parti Kartal İlçe Başkanlığı'na aday olduğumu kıymetli siz basın mensuplarının önünde açıklamak için şu an buradayım. İYİ Parti Kartal'da görev aldığım süreçte yeri geldi Divan Başkan Yardımcılığı, yeri geldi sıradan bir üye oldum. Bu gün geldiğimiz süreçte Kartal için son nokta olan İlçe Başkanlığıdır.
-

Kartal'ı birleştirmek yegane istediğimdir.
Kartal İlçe Başkanlığım sürecince tek yegane istediğim şey bugün burada Kartal'ı birleştirmektir. Kızgınları küskünleri tek bir çatı altında toplamaktır. Ben bunun için taşın altına elimi değil gövdemi koymaya karar verdim. Ailem ve tüm sevdiklerim bu gün burada yanımdalar. Sizden isteğim ve temennim  bu süreçte yanımda olmanızdır." Diye belirti.

-

(Eren Soylu'ya ailesi ve arkadaşları yanında olarak tam destek verdiler)

-

Dik duruşumdan vaz geçmeyeceğim.
Sözlerinde devam Soylu, "Buradan Kartal'da ki tüm İYİ Parti üyelerine ve seçilmiş olan sayın delegelerine sizlerin aracılığı ile tanıtmak istiyorum. Süreci hep birlikte basın mensuplarıyla birlikte ilerletmek istiyorum. Kartal için adayım. Sonuna kadar dik duruşumdan vaz geçmeyeceğim. Saygılarımla herkese teşekkür ederim." Diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2022, 20:14

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17