CHP'li Kartal Belediyesi'nde kimler Terör örgütü mensubu diye alındı?

Haydar Göksoy, Kartal Belediyesi'nde terör örgütü mensuplarının alındığını söyledi, meclis gerildi.

CHP'li Kartal Belediyesi'nde kimler Terör örgütü mensubu diye alındı?
banner46

Kartal Belediye Meclisi Perşembe günü Başkan vekili Özlem Bulut başkanlığında toplandı.

-

-

Kartal Belediye Meclisinde liyakat tartışması yaşandı.

-

-

SINAVSIZ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ATADINIZ!

Gündem dışı söz alan AK Parti Kartal Belediye Meclis üyesi Haydar Göksoy’un konuşması ve şok iddiaları ile Meclis adeta buz kesti. Göksoy,  "Sayıştay incelemesine takılmış ve uygunsuz atama yapılmış. Sayıştayın hazırlamış olduğu bir rapor var. Bu rapor doğrultusunda uygun olmayan atama hangisiyse onunla ilgili bir düzeltme yapılsın diyor. Diyor ki, siz bu kadroya liyakati olmayan bir arkadaşı atamışsınız. Bunu düzeltin diyor. KBDS sınavı yani yabancı dil sınavı dediğimiz sınav sonucu olmadan sözleşmeli personel  atadığınızı biliyoruz. Bunun nerede liyakati Sayın başkan?" Diye sordu.

-

KARTAL BELEDİYESİ'NDE TERÖR ÖRGÜTÜ MENSUPLARI!

Sözlerine devam eden Göksoy, "Bizim itirazımız buna. Liyakattan bahsettiğimiz zaman hemen hükümeti eleştirici bir kaç laf ediyorsunuz. Bakın bende size bir kaç tane örnek vereyim. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni saymıyorum bile. Kartal Belediyesi'nde geçtiğimiz aylarda terör örgütlerine mensup arkadaşlarınızın alındığını biliyoruz. Geçen gün vizyon programınızda  atadığınız baş danışmanlar çok mu liyakatlı? Terör örgütlerini öven, Mehmetçiğe Alçak diyen adamları ne yapıyorsunuz? Baş danışman olarak atıyorsunuz." Diyerek sözlerini sonlandırdı.

-

Göksoy’un konuşması sırasında Belediye Meclisinde sinirler gerisinde meclise 5 dakika ara verilerek meclisin İnternet canlı yayını Belediye tarafından kesilerek halkın izlemesinin önüne geçildi.

-

İLGİLİ HABER...

-

-

CHP'li Ataşehir Belediyesi'nde teröristler! Gözler Kartal Belediyesi'ne çevrildi.

-

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Müfettişlerce yapılan tespitleri açıkladı.

CHP'li Ataşehir Belediyesi'nde ki teröristleri İçişleri Bakanı Süleyman Soylu kameralar önünde açıkladı.

-

"204 BELEDİYEDE ÖZEL TEFTİŞ YAPILDI"

Soylu, "Devlet görevini yapmakla mükelleftir. 'Bütün CHP'li belediyelere teftişler geliyor' diyen bir anlayış söz konusu. Devleti itibarsızlaştırmayı maalesef bir çıkış noktası olarak görüyorlar. Özel teftişlerin sayısı AK Partili 72 belediyede, CHP'DE 57, MHP'de 19 belediyede olmak üzere 204 belediyede özel teftiş yapılmıştır. AK Parti'ye yapılan özel teftiş sayısı daha fazla.

-

"Ataşehir Belediye Başkanlığının 01/01/2019 tarihinden itibaren; personel, imar, ihale, yapi ruhsatları ile işyeri açma ve çalışma ruhsatları iş ve işlemleri" ile ilgili olarak, özel teftiş yaptı. Bu özel teftiş kapsamında;
"Ataşehir Belediyesi DHKP/C'ye çalışıyor" başlıklı haberler üzerine Mülkiye Müfettişliğince yürütülen incelemelerde; belediyede ve iştiraki olan Atabel ve Ataper adli şirketlerinde çalışanlardan toplam 125 kişinin silahlı terör örgütüne üye olmak, terör örgütü propagandası yapmak, silahla yağmalamak, silahla yaralamak, resmi belgede sahtecilik, hırsızlık, dolandırıcılık, tefecilik, cinsel taciz, göçmen kaçakçılığı, uyuşturucu veya uyarıcı madde imal etmek, ticaretini yapmak ve kullanmak gibi suçlardan kayıtlarının bulunduğu tespit edildi.
-
ATAŞEHİR BELEDİYESİ TERÖRİSTLERİ!



2019 yılından önce işe başlatılmış olan 16 çalışanın terör örgütleriyle irtibat ve iltisakinin olduğu, bunlardan 3 kişinin DHKP/C terör örgütüyle, 13 kişinin ise diğer terör örgütleriyle irtibat ve iltisakinin olduğu; 2019 yılından sonra işe başlatılan 13 çalışanın kendisi veya birinci derecede yakınlarını terör örgütleriyle irtibat ve iltisakinin olduğu, bunlardan 1'inin DHKP/C, 1'inin FETÖ, 7'inin PKK/KCK, 1'inin TKEP/lL, 1'inin TKPM/L, 1'inin MKP ve 1'inin El-Kaide ile irtibat ve iltisakinin olduğu tespit edildi. bu kişilerin Ataşehir Belediyesinin gizlilik içeren birimlerinde, cinsel taciz suçundan kaydı olan kişilerin ise kadın ve çocukların yoğun olarak bulunduğu alanlarda hizmet sunan Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Kadın ve Aile Müdürlüğü gibi hassas birimlerde görüldü. Sorumluluğu bulunan görevliler ile ilgili olarak tevdi raporu düzenlenmiş ve bakanlığımca İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu." Dedi.
-
Bakan Soylu'nun şok açıklamaları gözleri Kartal'a çevirdi. Kartal Belediyesi'nin de teftiş edilip edilmediği merak konusu oldu.
Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2022, 16:04

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17