CHP'li Kartal Belediyesi arsamı gasp etti!

Kartallı vatandaş Kartal Belediyesi hakkında şok iddialarda ve suçlamalarda bulundu.

CHP'li Kartal Belediyesi arsamı gasp etti!

Gökhan Yüksel'in başkanlığında 5 Aralık günü toplanan Kartal Belediye Meclisinin Pazartesi günü birleşimi internetten canlı yayınlandı.

-

-

Canlı yayına bir vatandaşın yaptığı yorumu tüm dikkatleri üzerine çekti.

-

-

-

8 YILDIR PARAMI ÖDEMİYORLAR!

Gazetemize açıklamalarda bulunan Tacettin K. İsimli vatandaş, "CHP'li Kartal Belediyesi arsagasp etti. Ne paramı ödüyorlar, nede arsamı veriyorlar. Yol geçti diye istimlâk edilen arsam, daha sonra yol iptal edilip belediye arsası olarak kaldı. 8 yıldır istimlâk edilen arsamızın ne parasını ödüyorlar nede arsamı veriyorlar. Adalet nerede?

-

72. SIRADAN 51. SIRAYA GELDİK KAÇ YILDA!

Konserler vermeye gelince para çok. Park bahçe yaparken para çok, istimlâk edilen arsamızın parasını ödemeye gelince yok! 2020 yılında tarafıma verilen yazıda paramızı almamız için 72. Sırada olduğumuz belirtilirken. Bu gün sordum 51. Sıraya gelmişiz. Kaç yıl sonra alacağımız belli bile değil. 200 m² arsanın 2 milyona satıldığı yerde açtığım davada arsam için faizler dahil 240.000 TL. Hak kazandım ve bu paramı da alamıyorum yıllardır." Dedi.

-

-

Bizimkisi bir gasp hikayesidir. Altınok Öz ile başlayan gasp, Altınok'un heykellere para harcamasından Gökhan Yüksel'in konserlere para harcamasından bizim gasp edilen arsamıza sıra gelemedi. 30 Ağustos hepimizin Zafer Bayramı 1 gün konser ver tamamda, 7 gün ne demektir üst üste?" Diyerek sözlerini sonlandırdı.

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2022, 17:45

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17