CHP'li Başkanlar "Kartallıları kandırdılar!"

CHP'li Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel söz verip yerine getiremediği seçim projelerini İBB eliyle algı yapıp, halkın tepkilerini azaltmaya çalışıyor.

CHP'li Başkanlar "Kartallıları kandırdılar!"

CHP'li Belediye Başkanları Ekrem İmamoğlu ve Gökhan Yüksel, İBB'nin TADİLAT İHALESİ yaptığı Yakacık Spor Kulübü Tesislerini "TEMEL ATMA!" Töreni diye tanıttılar. Skandal olaya MHP Kartal İlçe Başkanı Metin Özüpek ve CHP'li eski Belediye Meclis üyesi İbrahim Doğan tepki gösterdiler. İhalesi yapılan tesisin neden yapılmadığı, parasının ödenip ödenmediği ise henüz bilinmiyor.

-

-

İhale İBB'nin, gurur Gökhan Yüksel'in!

CHP'li Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel 3,5 yıl önceki seçim vaatlerinin büyük çoğunluğunu yerine getiremediği için CHP'liler dahil Kartallıların tepkisini çekiyor. Kartal Stadını vaat edip yerine getiremeyen Yüksel, İmamoğlu gölgesinde açılışlar yapmanın gururunu yaşıyor.

-

-

-

MHP Kartal İlçe Başkanı Metin Özüpek "Yakacık spor tesisi tadilat projesini "Kartal Belediyesi sözünü tuttu!" "Kartal Stadın yapılıyor!" gibi servis etmek Kartallılar ile dalga geçmekten öte değildir ki Kartal Stadı ise Kartalspor resmi sayfalarından "Stadımız yapılıyor" diye bir açıklama da yapılmamıştır. Lakin Yakacık Spor Kulübü Tesisleri tadilatı yapıldığı için gerekli açıklamayı yapmıştır. Bu binlerce Kartallıyı kandırmaktan öte bir durum değildir. Bazı yerel basın mensupları tabelasında işin ne olduğu belli olduğu halde CHP'nin  basın birimi gibi hareket etmektedir. Kafamıza takılan diğer bir husus Kartal Spor Kulübü ve yönetiminin ivedi bir sekilde açıklama yapmasını gerektirir bir husustur. Konu da şudur; Yakacık Spor Tesisi’nin tadilatı, sanki Kartal Stadı temeli atılmış gibi Kartalsporlu genç futbolcu kardeşlerimizin bu olaya alet edilip fotoğraf karelerinde görsele oynanmasıdır. Kartal Stadını yıktınız ve yenisini yapmadınız.  yapamadınız bu gercekle yüzleşeceksiniz. Kartalsporu da genc futbolcu kardeşlerimizi de buna alet etmeyecektiniz. Kartalspordan bu husus ile ilgili gerekli açıklamayı her Kartallı gibi beklemekteyiz. Kartalspor siyaset üstüdür. Kimsenin İBB'nin Kartal Belediyesi'nin dümenine kullanilacak bir pozisyonu yoktur olmayacaktır!" Diye paylaşımda bulundu.

-

İbrahim Doğan, "VEFASIZLIK!"

CHP' Önceki dönem Belediye Meclis üyesi İbrahim Doğan ise kendisini davet etmeyen CHP'lileri vefasız olmakla itham etti.

-

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2022, 17:45

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17