CHP Delege seçimine 'O' CHP'li de Şaibeli diye itiraz etti.

Kartal CHP'de "Delege seçimi şaibelidir, iptal edilsin." İtirazları devam ediyor.

CHP Delege seçimine 'O' CHP'li de Şaibeli diye itiraz etti.

KartalBelediyesi’nin bütün Kamu gücünü Kemal Kılıçdaroğlu’na açık destek veren Taner Özdemir’in güçlü olduğu Petrol iş mahallesi üzerine yoğunlaştırdığı görülüyor!

CHP'li kaynaklardan aldığımız bilgiye göre 25 yıllık memuriyet hayatı olan M.Ali Büklü’nün yeğeni İ.T. isimli üyenin dilekçesi de iddaları doğrulayıcı nitelikte. İ.T. isimli üye, mühürlü kapalı zarfın hazır şekilde kendisine de verilmek istendiğini yanında şahidinin olduğunu iddia eden itiraz dilekçesini CHP Kartal İlçe Başkanlığı'na sundu.

İşte İ.T.' nin 2162 sayı nolu ilçeye verdiği dilekçe; "Partinizin ............TC nolu üyesiyim 30.07.2023 tarihinde Petroliş Mahallesi delege seçimlerinde şaibe olduğu kanaatindeyim Şöyle ki seçim günü saat 12.30 13.30 arası seçim bölgesinde Ş.. Market üzerinde sağ kolda bulunan bir bayan bana Ağzı kapalı bir zarf vererek 'Vakit kaybetmeyin Bu zarfı direkt sandığı atın!' diyerek zarfı vermeye çalıştı kişiyi tanımam seçme hakkımı kısıtlayamayacağını bu tür davranışların demokrasiye aykırı olduğunu seçimin seçimimi kendimin yapacağını belirterek zarfı almadım. Bayan suratını asarak yanımdan uzaklaştı. Olay esnasında yanımda Parti üyesi arkadaşım A.G.'de bulunmaktaydı. Oyumu kullandıktan sonra bir süre gözlemlediğimde bazı üyelerin çantalarından ve ceplerinden bana uzatılan kapalı zarfları çıkartıp görevlilerden aldıkları seçim pusulaları da ellerinde olmak üzere oylama alanına gittiklerini gördüm. Seçim sonrası arkadaşlarla sohbette durumu anlatınca bana resim göstererek kişinin bu olup olmadığını (F.Ö.) sordular bu durumu gerekirse ilçe Başkanlığına veya İl kuruluna sözlü olarak beyan edebilirim. Seçimlerin iptal edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Dilekçeme ve olumlu ve olumsuz cevap verilmesini arz ve talep ederim."

Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2023, 00:02

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17