Uğurmumcu'da Köpek Vahşeti! 15 Köpeğin saldırdığı Nurullah Gülmez Bayılınca hastaneye kaldırıldı.

Uğurmumcu'da Köpek Vahşeti! 15 Köpeğin saldırdığı Nurullah Gülmez Bayılınca hastaneye kaldırıldı.

28 yaşındaki Nurullah Gülmez isimli gence 15 köpek saldırarak başından, kolundan ve bacağından ısırıp etini kopararak hastanelik ettiler.

Bayılan genci yetişen minibüscü hastaneye kaldırmış. 20 güne yakın tedavisi süren genç "Sabah erken kalktım işe giderken birden etrafımı köpekler sardı. Sayıları 15'in üzerinde idi. Çok boğuştum kimisi önden, kimisi arkadan, sağdan ve soldan bana saldırdılar. Ben Erzurumluyum köpeklerle iç içe yetişmeme rağmen böyle dehşet yaşamadım. En iri olanına tekme atınca o kaçtı ve geri çekildiler. Ben kaçarken bayılmışım olaya tanık olan vatandaşlar da var. Minibüs şoförü beni baygın halde alıp hastaneye yetiştirdi.

CHP'YE OY VERDİM, HİZMET GÖREMİYORUM

Özellikle kolumdan et koparmışlar hemşire pansuman ederken dayanamadı manzaraya. Çalıştığım işyeri işe gitmeyince ve haber veremeyince işe adam almış. Evliyim, evim kira giderlerim var nasıl ödeyeceğim. Bana yazık değil mi? Bizlere yazık değil mi? Ben CHP'ye oy vermiş birisiyim, seçim zamanı kapımıza gelmeyi biliyorlar. Belediye'den hizmet göremiyorum. Belediye başkanı yatıyor mu? Kaymakam, Vali yatıyor mu? Belediye'ye gittim başkanla görüşmek istedim, görüştürmediler. Yüzüme bile bakmadılar, o oraya yolladı, diğeri başka bir yere. Ben insan değilmiyim? Bizim canımız yok mu? İlla ölmemiz mi lazım!

KÖPEK KABUSLARI GÖRÜYORUM

Memlekette köpeklerle yetişmeme rağmen olayın dehşetinden dolayı geceleri köpek kabusları ile uyanıyorum. Sabah sanki kalktığımda odamın kapısından köpek saldıracakmış gibi dehşete kapılıyorum. Sokakta köpek görsem yolumu değiştiriyorum. Düşünün artık benim ruh halimi. Size gelmemin sebebi ben zarar gördüm bari başkaları görmesin. Benden önce DSP'li bir bayana saldırmışlardı. Ondan öncede bir çocuğa saldırdılar. Yetkilileri göreve çağırıyorum bizi bu vahşetten kurtaran. Köpeklerin içinde küpesiz olanlar bile var. Ormanda yaşıyorlar sayıları belki de binlerce var.

SONER EKER'E TEŞEKKÜR EDİYORUM

Bana yardımcı olan Uğurmumcu mahallesi muhtarı Soner Eker ağabeyime ve sizlere çok teşekkür ediyorum. Soner Eker ağabeyim bana teselli vermeseydi halim iyi olmayacaktı." diyerek sözlerini sonlandırdı.

GENCİN OLAYI ANLATTIĞI VİDEO

İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ ;  

//www.dailymotion.com/video/xray9r_kopek-saldyran-genc_news

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2012, 10:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17