Kılıçtaroğlu "Her soruna çözüm Yeni CHP'de!"

Partisinin teröre çözüm önerileri konusunda Başbakan'ın...

Kılıçtaroğlu

Partisinin teröre çözüm önerileri konusunda Başbakan'ın 'Ne oldu yeni mi düşündünüz' dediğini hatırlatan Kılıçdaroğlu, 'Yeni CHP sorunlara çözüm üreten partidir. Kimse aksini iddia edemez' dedi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün ülkede postmodern bir diktatörün olduğunu, düşünen herkesin hapse atıldığını öne sürdü. Kılıçdaroğlu, yeni CHP'nin her soruna çözüm üreten parti olduğunu vurguladı.

Akşam'dan Onur TUNGUT'un haberine göre, CHP İzmir 34. Olağan İl Kongresi'ne katılan Kılıçdaroğlu, İzmir'in sadece Akdeniz'in değil,  Türkiye'nin incisi ve demokrat insanların yaşadığı, insana saygının doruklara çıktığı bir kent olduğunu ifade etti. CHP'li belediye başkanlarının hepsinin, her türlü baskıya rağmen halk için çalışarak büyük başarılar elde ettiğini söyleyen Kılıçdaroğlu, Başbakan'a 'Güvendiğin hangi belediye başkanın varsa göster, ben de Sayın Kocaoğlu'nu göndereceğim, istediğin televizyonda yarışsınlar' dedi.

CHP liderinin mesajları özetle şöyle:

POLİS BASKININA KARŞI EĞİTİM VERİYORUZ: İstanbul'da belediye başkanları ile bir toplantı yaptım. O toplantının basına kapalı bölümünde şu bilgiler vardı: Polis belediyenizi basarsa neler yapacaksınız? Anamuhalefet partisinin belediye başkanlarına, 'Polis belediyenizi basarsa neler yapacaksınız' diye eğitim veriyoruz. Bu utanılacak bir şey değil mi? Ama AKP iktidarı zorunlu olarak böyle bir dersi gündeme almamıza neden oldu.

MÜCADELEMİZ AKP DEVLETİNE KARŞI: ''İster polis, ister kaymakam, ister valinizle gelin, mücadeleyi 'AKP devleti'ne karşı veriyoruz. Demokrasiyi savunan tek güç var bu ülkede, o gücün adı CHP'dir. Demokrasi kültüründen demokrasi nasibini almamış kişiden demokrasi bekleyemezsiniz. Bu tür insanlar postmodern diktatörlerdir. Bizim ülkemizin de bir diktatörü var onun adı Recep Tayyip Erdoğan'dır. Düşündün mü hapse, seçildin mi hapse, gazeteciysen hapse, itiraz mı ettin doğru hapse! 21. yüzyılın Türkiye'sinde 1945 yıllarının toplama kampı kuruldu. Adı Silivri Toplama Kampı!

YENİ CHP'NİN HER SORUNA ÇÖZÜMÜ VAR: Terörün bitirilememesinin tek sorumlusu siyaset kurumudur. Siyaset kurumu, çözüm üretmiyor. Çözüm ürettik, çarşamba günü görüşeceğim. (Başbakan) 'Ne oldu yeni mi düşündünüz' diyor. Her zaman yeni düşünmek, yeni CHP'nin görevidir. Yeni CHP sorunlara çözüm üreten partidir. Yeni CHP hangi sorun varsa, çözümü olan partidir. Kimse aksini iddia edemez, Recep Tayyip Erdoğan da edemez.

Alex bile çekiniyor
Böyle bir tabloyu kabul etmiyoruz. Ortak payda AKP'ye karşı çıkma. Bu tabloyu değiştirecek olan bir parti var o da CHP'dir. Bu sadece benim görevim değil, hepimizin görevi. Hep birlikte mücadele edeceğiz. Fenerbahçe'nin meşhur bir futbolcusu var, Alex'e soruyorlar, 'Başkan içeri atıldı, ne düşünüyorsun?' diye O da 'Düşüncelerimi açıklasam ben de hızlıca onun yanına giderim' diyor. Şu ülkenin geldiği hale bak! Yabancı futbolcu bile düşüncelerini açıklarsa tutuklanacağını söylüyor.


Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2012, 20:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17