Temurhan Yıldız'dan Kamer Gök'e cevap "Kendi genel başkanınızın soyunu sopunu araştırınız!"

Temurhan Yıldız'dan Kamer Gök'e cevap

Kartal Ak Parti İlçe Teşkilatı Köz Kanat Restaurant’ta basın toplantısı düzenledi.

Kahvaltılı basın toplantısına Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Avukat Temurhan Yıldız, Muammer Özkan, Hüseyin Kubilay Şahin, Halil Odabaşı, Ahmet Karakış, Hüsna Balcı, Onur İncehasan, Erdal Demirhan, İbrahim Atasoy ve basın mensupları katıldı.

MHP İLÇE KONGRESİNE BAŞARILAR DİLERİM

Enfes bir kahvaltının ardından basın mensuplarına açıklama yapan AK Parti Kartal İlçe Başkanı Avukat Temurhan Yıldız “Bu gün MHP Kartal İlçe Başkanlığının kongresi olduğundan dolayı, sabah erken saatlerinde tertiplediğimiz kahvaltıya geldiğiniz için teşekkür ederim. MHP ilçe kongresine de başarılar dilerim.

BASINA HABER YAZMA VE YÖNLENDİRME ÇABASINA GİRDİLER!

Daha önceden bir siyasi parti ilçe başkanı yapmış olduğu basın toplantısında, özellikle yerelde ki siyasal sorulara cevap vermekten ziyade, genelle ilgili burada siyaset yapılmış ve aynı zamanda da basınımıza yönelik yapılan haberlerden dolayı eleştiriler yapılmış ve nasıl bir basın anlayışı ve haberlerin yazılmasına da yönlendirme çabası içine girilmiştir. Biz asla böyle bir anlayış içerisinde olmadık, bundan sonrada olmayacağız. Her türlü eleştiriye açık olduğumuzu, eleştirinin bizi daha da ileriye götüreceğine inandığımız için yerel basınla bir araya geliyoruz. Düşüncelerinizi alıyoruz, bizde düşüncelerimizi basınla paylaşıyoruz.

KENDİ SİYASİ PARTİ GENEL BAŞKANINIZIN SOYUNU SOPUNU ARAŞTIRIN!

Tabii genel başkanlar üzerinden yapılan eleştirileri tasvip etmek mümkün değil. Hele Türkiye Cumhuriyeti başbakanlığını yapmış ve girmiş olduğu her seçimde %20 – 25 ler değil, her seçimde mübalağasız bunu arttırarak bu ülkede üçüncü kez başbakanlığı yapıyor olan, Bir kişiyle ilgili ilçe düzeyinde yapılan eleştirileri haklı bulmak veya tasvip etmek doğru değildir. Genel başkanlar düzeyinde bu tür tartışmalar olabilir, MKYK’lar düzeyinde bu tür tartışmalar olabilir. Ama bir ilçe başkanı çıkıp ta bu ülkenin başbakanının soyuyla, sopuyla ilgili açıklama cüreti göstermesi doğru değildir. Bu ülkenin başbakanını bu milletin ne kadar sevdiğini, ne kadar kendinden hissettiğini, ne kadar kendisine teveccüh gösterdiğini ve onun nereli olduğunu, nerden geldiğini ve bu ülkenin hangi coğrafyasında yetiştiğini ve bu milletin kendi değerleriyle nasıl barışık olduğunu Bu milletin 2 kişiden birisi görüyor. Eğer araştırılması gerekiyorsa her kes dönüp kendi siyasi parti genel başkanının dönüp soyuyla sopuyla  araştırma yapması gerekir. Bizim bu konuda hiçbir şüphemiz yoktur.

SAYIN İLÇE BAŞKANININ GEÇMİŞTE HANGİ SİYASİ PARTİDE GÖREV YAPTIĞINI!

Özellikle şehir yapılanması ile ilgili olsun, farklı örgütlerle ilgili çalışmalar olsun, patlayıcıların bulunmasına yönelik açıklamalar olsun, özellikle şehir yapılanmalarına yönelikte yapılan operasyonlar eleştiriler oluyor ve bu eleştirilerin sanki Türkiye yi bölme noktasına getirmeye yönelik bir kanaat olsunda burada yine sizlerle birlikte tartışmaya açılıyor. Tabii bunlar doğru değil. Kimlerin terörle bağlantılı olduklarını geçmişte meclise kimin kimleri soktuğunu sayın ilçe başkanı hangi siyasi partide siyaset yaptığını ve yapmış olduğu siyasi partinin geçmişte meclis kürsüsünde yapmış olduğu yeminlerle bu ülkede milletvekilliği dokunulmazlığı kaldırılmış, milletvekilliği düşürülmüş olan kişilerin nasıl meclise soktuklarını da burada tekrar hatırlatmakta fayda vardır.

BU VATANIN BÖLÜNMESİNE ASLA MÜSAADE ETMEYECEĞİZ

Onun için biz hiçbir zaman bu ülkenin ne birliğine, ne bayrağına, ne vatanın bölünmez bütünlüğüne yönelik ne içerden olur, ne de dışardan olur, asla bu güne kadar müsaade etmedik ve bundan sonrada asla müsaade etmeyeceğiz. Bu millet bunun bilincinde. Bu milletin her ferdi bu vatanın ne kadar bölünmez bütünlüğü olduğunu biliyor ve asla kanla alınmış olan bu toprakları bir başkalarına siyasi peşkeş adına da olsa, popülist anlayışla da olsa kimse asla müsaade etmeyecek.

KAMER GÖK'ÜN 07 Mart 2012 DE YAYINLADIĞIMIZ O KONUŞMASI

SENİN SOYUN SOPUNU KONUŞ BAKALIM!

Kamer Gök "Sayın Başbakan dindar bir gençlik olsun ve de bir kısım kesime sen şunu konuşamazsın! denilmekte. Zorbalık ve kabadayılıkla Türkiye yönetilmemeli artık. Söylemek istediğim şey şu; Din yurttaşlarımızın en temiz alanıdır, öyle de kalmalıdır. Bunun üzerine siyaset kurulmamalıdır. Sayın başbakan bütünüyle siyaset kuruyor. Sayın Genel Başkanımız Kemal kılıçtaroğlu'na SENİN SOYUN SOPUNU KONUŞ BAKALIM diyor! Kendisinin soyu sopunu ispatlamaya ihtiyaç vardır! Onun taşıdığı bayrağın kimin bayrağı olduğu konusunda da çok ciddi endişeliyim ben. Soy sop bakımından Kemal Kılıçtaroğlu'nu tanıtmaya ihtiyaç yoktur. Kılıçtaroğlu Bektaşi tarikatlı biridir." diyerek tespitlerini belirtti.

Kamer Gök'ün konuşmasının ayrıntılı videosu aşağıda.

izlemek için tıkla;

//www.dailymotion.com/video/xpaaxj_kamer-gok-aciklama-yapti

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2012, 20:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17