Nuri ERKOÇ "2011 yılında 14 trilyon kredi dağıttık"

Kartal...

Nuri ERKOÇ


Kartal Adalar Kredi Kefalet Kooperatifinin Genel kurulu Maltepe, Zeytindalı Restaurant'ta yapıldı.

Kartal Adalar Kredi Kefalet Kooperatifinin Başkanı Nuri Erkoç 2010 yılında 5 trilyon 2011 yılında 14 trilyon kredi dağıttık. Dağıttığımız Kredi miktarımızı böylece %300 arttırmış olduk dedi.

Divan başkanlığını İstanbul Bölge Birliği Başkanı Temel Çoruh yaptığı genel kurul toplantısına DSP Genel Başkanı Yardımcısı Önder Aksakal, Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Kenan ÇAKAL, Pendik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bilal Gündoğdu Pendik Şoförler Odası Başkanı Vehbi Bayraktar Pendik Maltepe Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Sezai Kantarcı, Dolayoba Şoforler Odası başkanı Niyazi Akyüz DSP Kartal İlçe Başkanı Adnan Balcı DSP İl genel meclis üyesi İlhan Güzelgün Kartal Kuaförler Odası Başkanı Adem Etirli muhtarlar ve bir çok davetli katıldı.

Bu benim son dönemim.

Genel kurulda konuşan Kartal Adalar Kredi Kefalet Kooperatifinin  Başkanı Nuri Erkoç şunları söyledi. Değerli ortaklarımız, esnaflarımız bizi burada hafta ortasında yaptığımız genel kurulda yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ederim. Sizleri fazla sıkmayacağım konuları kısa ,kısa geçeceğim. Nasip olursa bundan sonraki dönem ben aday olmayacağım. Bu benim son dönemim. Bir dönem daha beni çekmek zorundasınız. Bazı şeylerden kopmak istiyorum. Her şeyi  tadında bırakmak lazım. Değerli ortaklar 2011 yılı bana göre iyi geçti. Ciddi bir para dağıttık. Bu para 14 trilyonu geçti. Bizim ortaklarımız borçlarına sadıklar bizi hiç üzmediler. Takibe düşen esnaf sayısı 18 geçmedi. Borçlarınızı zamanında ödüyorsunuz . Hepinize teşekkür ederim. Bizim gelenek olarak başlattığımız belirli desteklerimiz var. Bunları yapmaya devam ediyoruz. Verem savaş derneğine yardımlarımız devam ediyor.

12 Mayısta Maltepe Sporun genel kurulu var.

21 yıldır burs veriyoruz. Burs verdiğimiz kişi sayısını arttırmak istiyoruz. Bunlar bizim için çok önemli. Biz burada 25 yılı tamamladık 25 yılda küskün olduğum kimse yok. 6 yıldan beri sivil toplum örgütü olarak Kartal Cumhuriyet Başsavcılığı koruma kurulunda görev yapıyorum. Cezaevinden çıkan iyi huylu mahkumlara iş bulmak bizim görevimiz. Bunları topluma kazandırmak lazım. Bende işyerimde iki tane mahkum çalıştırıyorum. 12 Mayısta Maltepe Sporun genel kurulu var. Belki buradaki görevimi de bırakabilirim. Her şeyi tadında bırakmak lazım. Allah herkese hayırlı işler versin dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2012, 20:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17