TANER ÖZDEMİR’İN BÜYÜK ZAFERİ

TANER ÖZDEMİR’İN BÜYÜK ZAFERİ

Geçtiğimiz hafta Taner Özdemir delege seçimleri ile ilgili Kamer Gök’e ve Mehmet Moğultay'a meydan okumuştu. Delege seçimi Pazar günü İlhan Düğün Salonu yapıldı. Örgüt genç ve dinamik meclis başkanına sahip çıktı.

İKİ LİSTEYLE YARIŞILDI

İki listeyle girilen delege seçimlerine kırmızı listeyle İl genel meclis üyesi Görkem Akdağ ve Taner Özdemir, Beyaz listeyle de Kamer Gök yarıştı.  

ÖRGÜT "TANER ÖZDEMİR" DEDİ.

Mehmet Moğultay’ın, Belediye Başkanı’nın desteklediği, kendisinin listede olmadığı Kamer Gök, eşinin ve kızının bulunduğu, Belediyenin tüm birimlerinin, şirket genel müdürlerinin, başkan yardımcısı, belediye çalışanlarının, Altaş'ın şefi'nin de bulunduğu delege listesiyle seçimi kaybetti. Taner Özdemir kırmızı listesi 488, Kamer Gök beyaz listeyle 460 aldı.

Gülseren Böyükbaş, İbrahim Sarı, Kamer Gök, İlçe başkanı Kamer Gök’ün eşi ve kızıda delege olamadılar. (Listeyi yayınlayacağız)

İlçe’de örgüt ağırlıklı bir yapı çıkması bekleniyor. Şu anki ilçe yönetimin Mart’ta ki kongrede İlçeyi alamayacağı da örgüt tabanında konuşulmaya başlandı.

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2012, 08:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17