Kartal'da ki Ağaç Katliamına Dur diyiniz!

Kartal'da ki Ağaç Katliamına Dur diyiniz!

Dün yayınladığımız haberde "Kartal Karlıktepe Mahallesi Zeytinlik Caddesinde 12 Numarada yaşları 100' ün üzerinde olduğu tahmin edilen ağaç katliamı yaşanacakken zabıtanın müdehalesiyle durdurulduğunu ve kesilen ağaçların arabaya yüklendiğini" sizlere duyurmuştuk.

AYDOS'TA KESİNCE AĞIR CEZA, KARLIKTEPE'DE KESİNCE CEZA YOK MU?

Edindiğimiz bilgiye göre bu ağaçların dokunulmazlığı olduğuna dair Anıtlar Kurulunun yazısı var ve Aydos'ta ağaç kesenler ağır cezada yargılanmakta. İster istemez vatandaşlar soruyor "Aydos'ta ki ağaç ağaç'ta Karlıktepe'de ki ağaç odun mu? Eski Belediye Başkan yardımcısı Orhan İSPEKTER'in ağaç kesimine müsaade etmediği de bilinmekte. O halde ne değişti de ağaç kesimine izin çıktı?

KİM İZİN VERDİ?

Merak edilen konu ise Bu ağaçların kesimine;

Anıtlar Kurulu mu izin verdi?

Kartal Belediyesi mi izin verdi?

Orman Bölge Müdürlüğü mü izin verdi?

ATATÜRK'TEN DE Mİ ÖRNEK ALINMIYOR!

Bilindiği üzere Atatürk'ün Yalova'ya gelip gidişlerinde istirahat etmek için yaptırdığı evi zorlayınca, bakıcılar ağacı kesmek istedi. Buna karşı çıkan Gazi, temele kızak ve ray döşetip binayı ilk yerinden 5 metre ileriye yürütmüştü.

Atatürkçüyüm diye edebiyat yapıp, nutuk çekip, ona benzeyerek, geçinenlere soruyoruz "Atatürk'ten demi örnek almıyorsunuz!"

DURDURUN BU KATLİAMI!

İlçem gazetesi olarak Anıtlar yüksek kurulunu, Kartal Belediyesini ve Orman Bölge Müdürlüğü yetkililerini göreve çağırıyor ve diyoruz ki; DURDURUN BU KATLİAMI!

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2012, 08:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17