" />

Ümraniye Çemişgezek Doğanalan Köyü Dernek Lokali’nin Açılışı Yapıldı

Ümraniye Çemişgezek Doğanalan Köyü Dernek Lokali’nin Açılışı Yapıldı

Ümraniye Altınşehir Mahallesi’nde faaliyet gösterecek olan Çemişgezek Doğanalan Köyü Dernek Lokali’nin açılışı yapıldı. Açılışa, Ak Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve dernek yöneticileri katıldı.

Ümraniye Altınşehir Mahallesi’nde faaliyet gösterecek olan Çemişgezek Doğanalan Köyü Dernek Lokali’nin açılışı yapıldı. Açılışa Ak Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, dernek yöneticileri katıldı.

BAŞKAN HASAN CAN, ‘DERNEKLERİMİZ ÖNEMLİ BİR SOSYAL FAALİYET YAPIYORLAR’

Açılış programında bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can şunları söyledi; ‘Dernekleri çok önemsiyorum, önemli bir sosyal faaliyet yapıyorlar, hemşerilerinin acı günlerinde acılarına, mutlu günlerinde de mutluluklarına ortak oluyorlar. Bu derneğin kazandırılmasında emeği geçenleri kutluyorum.’

Başkan Hasan Can ayrıca dernek yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

MUSTAFA ATAŞ, ‘DERNEĞİMİZ HAYIRLI HİZMETLERE VESİLE OLSUN’

Programda söz alan Ak Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş şöyle konuştu; ‘Derneklerimiz sayesinde bu şekilde güzel ortamlarda buluşup sohbet etme imkânı buluyoruz. Hemşerilerini bir arada tutmada derneklerimizin önemli bir fonksiyon icra ettiğini düşünüyorum. Çemişgezek Doğanalan Köyü Derneğimizin hayırlı hizmetlere vesile olmasını temenni ediyorum.’ Mustafa Ataş, emeği geçenlere teşekkür etti.

Mustafa Ataş ayrıca, Çemişgezek ve Ümraniye’deki derneklere yaptığı katkılardan dolayı Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a da teşekkür ediyorum diyerek sözlerini bitirdi.

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2012, 20:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17