Şenol YONDEMİR “Milletimi Türkiye Büyük Millet Meclisinde Gururla Temsil Ederim.”

Şenol YONDEMİR “Milletimi Türkiye Büyük Millet Meclisinde Gururla Temsil Ederim.”

     Kartal Milliyetçi Hareket Partisi Eski İlçe Başkanı, Gazetecilerin sevip saydığı, her zaman örnek ilçe başkanı olarak gösterdiği Şenol YONDEMİR’le kısa bir sohbet gerçekleştirdik.

     İlçe teşkilatına bir programa katılmak üzere gelen Şenol YONDEMİR, Sorularımızla samimiyetle cevapladı. Gazetemiz sahibi Aytekin YAŞAR’ın “Başkanım sizin isminiz Milletvekili seçimlerinde anılır oldu, Bu konuda fikriniz nedir?” sorusuna tebessümle cevap verdi.YONDEMİR “Sevgili kardeşim böyle bir niyetimiz yok ama dava arkadaşlarım, milletim bana böyle bir görev verirse, gururla halkımızı mecliste temsil ederim. Ülke menfaatleri ve vatanımız için hayırlı görevler yapmak benim için bir onur olur.” Dedi.

     İlçe’de hazır bulunan gençler ve Milliyetçi Hareket Partililer hep bir ağızdan “İsteriz, Şenol Ağabeyimizi Milletvekili olarak görmek isteriz.” Diyerek tempo tuttular.

     Bizde İlçem Gazetesi olarak “Dürüst, Samimi, Ahlakıyla Örnek olan” Şenol YONDEMİR’e “Allah yolunu açsın sevgili başkanım, size vekillik yakışır” diyoruz.

 

 

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2011, 09:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17