Binali KARAMAN "Kartal'ın Parası Kartal'lılara Gidiyor"

Fethi SATICI

Cumhuriyet Halk Partisi Kartal...

Binali KARAMAN

Fethi SATICI

Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Belediyesi Meclis üyesi  ve Kartal Belediyesi Sosyal Yardım Fonu Komisyon üyesi Binali Karaman, Gazetemizde yayınlanan Büyük Birlik Partisi Kartal İlçe Başkanı Murat ALBAYRAK'ın  “Kartalın paraları nereye gidiyor ?”  Başlıklı habere, abesle iştigal olduğunu belirterek çok sert tepki gösterdi.……………………………….

Kartal Belediyesin’in mega projeler üreterek Kartal halkına yansıttığını ifade eden Karaman, “Kartalın paraları Kartal halkına gidiyor, bu tür mesnetsiz haberlerle Kartal Belediyesi yıpratılmak isteniyor.Kartal halkı uydurma söylemlere kulak tıkar” diye konuştu.

HİZMETLER ORTADA

Kartal CHP eski Gençlik Kolları Başkanı ve meclis üyesi Binali Karaman, şöyle devam etti: “Kartal’da çok ciddi projeler üretiliyor bu projeler doğrultusunda Kartal halkının yararlanacağı projelere öncelik tanınıyor. O anlamda Kartalın parası Kartal’a ve Kartal halkını gidiyor. Kartal Belediyesi’nin ürettiği hizmetler bazı kesimleri rahatsız ediyor bu tür haberler Kartal Belediyesi’ni etkilemez aksine kamçılar” ifadesini kullandı.

ARA GELSİNLER

Karaman, Kartal Belediyesi Sosyal İşler Yardımlaşma Komisyonunun somut çalışmalarıyla yoksulluğun kısmende olsa ortadan kaldırıldığını belirterek, “Her ay net dört bin insanımıza nakit yardımı yapıyoruz. Bu yardımlar çerçevesinde yiyecek ve giyecek yardımlarını da gerçekleştiriyoruz.tenceresi kaynamayan, bacası tütmeyen hiçbir ev kalmayacak.Yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımızın özellikle bana başvuruda bulunmalarını bekliyorum.Gerçek ihtiyaç sahiplerine maddi yardım yapmaya hazırlıklıyız.Yeter ki Kartal Belediyesi Sosyal İşler Birimine başvuru da bulunsunlar.”
Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2011, 06:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17