METİN ÖZÜPEK "TARAF GAZETESİ’NİN TARAFLI YAZARINA" BAŞLIKLI KINAMA MESAJI

 

METİN ÖZÜPEK

 

Zamanımızın Ali Kemali Ahmet Altan….

 Milliyetçi Hareket Partisini ve gönül verenlerini ağzına alman bile haddine değilken, boyundan büyük laflar ediyorsun.

 Seçimlerde zorlanacağını anlayan iktidar partisi ile onların akıldaş ve gönüldaşlarının parçalamayı bir türlü beceremedikleri MHP’yi,  meclis dışında kalacak, hayalperest, kanla beslenen faşit bir parti gibi gösterip, “O Küçük Aklınla” karalayabileceğini sanıyorsan aldanıyorsun. Milliyetçi Hareket Partisinin M harfinin bile manasını bilmezken, Genel Başkanımız sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin gerek söylemlerini gerekse camiasına yaptığı itidal çağrılarını duymamışken o “Taraflı” ağzını da sakın açma.

  Bu vatanın bölünmesine asla razı olmayacak Türk Milliyetçileri, kişiliksiz ve silik değil, tam tersine Kişiliklerinin ve varlıklarının “Farkında” ve “Fevkinde” olan insanlardır.

  Bugün Türkiye’yi Parçalama sürecinin baş mimarları olan iktidar partisi ve bir ikilem içinde kalmış ana muhalefet partisi,  eğer senin gibi silik, kimliksiz, kişiliği gelişmemiş, ekmeğini yediği Türkiye Cumhuriyetine ihanet eden “TARAFLI” bir Zevatın aklı ile ve yazdığın bu yazı ile, Milliyetçi Hareket Partisini ve fikirlerini yok edebileceklerini ve meclis dışında tutabileceklerini zannederlerse Vah hallerine Vah… ( 5 Ocak 2011 tarihli yazında bize böyle yakıştırmalar takıyordun ya,,, biz sana aynısını söylenince  yüzünün kızardığını biliyorum…. Ha, bu laf üzerine aynaya da bakma, o kadar silik ve yoksun ki aynada kızarmış yüzünü göremezsin)

 Senin gibi Taraflı ve bölücü zihniyetteki insanların emellerine ulaşamaması için geçmişte olduğu gibi bugünde, canlarını vatanları için veren şehitlerimize saygı göstermek onları yad etmek gerektiğinde kendi canlarımızı da vermek, “Kanla Beslenmekse”, sizin gibi “Kansızların” ve Halkımız arasına Nifak tohumları ekenlerin neyi ile beslenelim bilemiyorum….

 Türk Milliyetçileri sizlerin oyunlarına asla gelmeyeceklerdir. Bu “Taraflı” yazından ötürü seni ve senin gibi düşünenleri nefretle kınıyoruz.

 MHP Kartal İlçe Başkanı

 H.Metin ÖZÜPEK  

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2011, 17:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17