Metin Bektaş 'birbirimizle sulh ve barış içinde olmalıyız!'

Kartal Belediye Meclisi Haziran ayı 2. oturumu 5 Haziran 2013 Çarşamba günü Taner Özdemir başkanlığında toplandı.

Metin Bektaş 'birbirimizle sulh ve barış içinde olmalıyız!'

Gündem dışı söz alan Ak Parti Kartal Belediye Meclis Üyesi Metin Bektaş son günlerde yurdumuzda gelişen gerginliğe değinerek  “Kavga ortamında değil, barış ve sulh ortamında gelecek güzel günlerin kazananı bizler olacağız.” Dedi.

 

Bektaş “Daha önce Kartal Belediyesinde kamulaştırma ile ilgili yaşadığım bir olaydan sonra Belediye meclisinin 11 Marta 2011 tarihli oturumunda yaptığım konuşmada o zaman yanlış bildiğim, mali işler müdürü olarak bildiğim daha sonra sulh hukuk işleri müdür vekili ve iç denetimci olarak görev yapan Tayfun Çavuş aleyhinde bir kısım haksız ithamlarda bulunmuştum. Ancak süreç içerisinde yaptığım araştırma neticesinde Tayfun bey’in konuyla ilgili bilgisinin olmadığını, siyasi iradenin ve siyasi iktidarın talimatları doğrultusunda belediyemizde kamulaştırma davalarının üzerinde tarafların sulh birliği ile anlaşarak belediye lehinde sonuçlandırıldığını öğrendim.

 

Ayrıca bu süreçte ve daha sonra tanıdığım Tayfun Bey’in şu anda belediyemizde iç denetçi olarak görev yaptığını ve kamuoyunda da saygın bir yeri olduğunu öğrendim. Dolayısıyla kendisini konuya tam hâkim olmadan yapmış olduğum suçlamadan dolayı yine aynı şekilde huzurlarınızda özür diliyorum.

 

Bu günlerde hepimizin birbirimizle sulh ve barış içinde problemlerimizi kavga etmeden tartışarak, anlaşarak çözmek gerektiğini düşünüyorum.  Hepinize saygılar sunuyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı. 


Metin Bektaş'ın olumlu ve yapıcı konuşmasına Kartal Belediye başkan yardımcısı Ergun Öztaner'de "Sevgili Metin Bektaş'a erdemli davranışından ve konuşmasından dolayı teşekkür ederiz." dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2013, 10:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17