Kasım Duran “Ben o bayanı darp etmedim!“

Kasım Duran gazetemizi aradı ve açıklamalarda bulundu.

Kasım Duran “Ben o bayanı darp etmedim!“
banner46
CHP Kartal İlçe Kadın Kolları Kongresinin yapıldığı Kartal Organik Pazar içerisinde bulunan Çadır da CHP Parti üyesi Kasım Duran CHP Kadın Kolları seçimleri için Çadır önünde bulunan Kadınlar ile tartışmaya girip, Ö. M isimli Partiliyi darp ettiği iddialarına Kasım Duran açıklama yaptı.

Kasım Duran gazetemizi arayarak
 Ö. M isimli Partiliyi darp etmediğini açıkladı. Kasım Duran "Değerli arkadaşım Facebook sayfama bakarsan bu bayan arkadaşım 2 aydır bizimle ilgili yapmış olduğu bütün eleştirilerini ben sayfamda paylaştım. İşte emek hırsızlığı, işte Görkem Akdağ ve ekibine oy vermeyin gibi karalama kampanyası başlatmıştı. Dolayısıyla ben 25 yıllık partiliyim. Benim partide ki emeğimde tartışılmaz. Biz bu partinin tozunu yutmuşuz. Bu parti baraj altında kaldığında da hiç bu partiyi terk etmemiş insanlarız. Hani Hz. Ali'ninbir sözü var ya, haksızlık karşısında eğilirsen yarın şerefini de satarsın. Emek hırsızı diyecek, biz buna göz yumamayız. Hırsızlık yapmamışız biz. 

Ben bu gün oraya eşimi getirip oy kullandırırken de o vatandaşı gördüm orada. Sadece eşimi bıraktım oyunu kullansın, dönecektim. Bana dedi ki 'Görkem bizi disipline mi verecek!' Ben de dedim ki 'Görkem sizi savcılığa verecek ama, siz bu sayfanızda ki yazıları kaldırırsanız iyi olur. Biz emek hırsızımıyız. Biz neyi çaldık.' dedim. O bayanda 'Ben sizi yarın savcılığa verecem' diyince, tuttum kolundan o kızın. Dedim ki 'Yavrucuğum ben en az senin kadar bu partide emek vermiş bir insanım. Benim hırsızlığımı ispat et. Ben neyi çalmışım. Kolunu tuttuğum doğrudur. Ama ben asla kellem gitse de, lafımı söylerim. 

Benim o kadının kolunu tuttuğum doğrudur. Diğerleri yanlıştır. Ben kadına da erkeğe de şiddete karşıyım. Bu gün sosyal medyada Kasım Duran'ı linç etmeye çalışıyorlar. Kamera da vardır, şahitler de vardır. Ben eğer o kadına bir yumruk attıysam, boğazını sıktıysam, gelsinler. Kolunu sıktığım doğrudur. Onun gerisi abartıdır. 

Bu gün ilçe ile belediye arasında bir yarış vardır. Evet ben belediyenin yanında yer almışımdır. Belediye başkanını desteklemişimdir. Bunlar bir gerçektir ama bunlar bunu hazmedememişlerdir. Başka şeylerde vardır ben onları da uzun uzun anlatırım. Belediye başkanına hakaret eden insanları partiden istifa ettirmek kaydıyla, unutturup sonra partiye getirdiler. Sonra bizim mahalle de bize karşı bir çalışma kampanyası da yürüttüler. Bu işler uzundur.

Ben Erdal Kıskanç'ı aradım. Açıklama yapmak için ilçe başkanı olması nedeniyle aradım ama bu bey efendi telefonumu açmadı. Hiç önemli değil. Siz gazeteci olarak sizi severim. Sizden ricam şudur. Bizleri dinlemeden haber yapmayın. Ben bu olayda yüzde yüz mağdur ve halıyım. Facebook sayfama girersen gerçekleri görürsünüz. Sizin takdirinize bırakıyorum.



Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2015, 23:05

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17