Kartal DSP'de hareketli Günler. Ak Güvercinden Uçuş Hazırlığı

Kartal DSP'de hareketli Günler. Ak Güvercinden Uçuş Hazırlığı

Uzun zamandır sessiz sedasız siyasete devam eden Kartal DSP'de büyük hareketlilik yaşanmakta.

YENİ BAŞKAN, YENİ İLÇE BİNASI

Aldığımız bilgilere göre yeni bir ilçe başkanı ve yeni bir ilçe binasıyla harıl harıl çalışmaya başladılar. Geçtiğimiz günlerde gazetemizinde hazır bulunduğu kahvaltılı toplantıda yeni kişileri transfer ederek Kartal'da artık DSP'nin siyasette büyük mücadele edeceğinin sinyallerini verdiler.  

BÜYÜK KATILIMLAR GERÇEKLEŞECEK

Geçtiğimiz günlerde CHP'den istifa ederek DSP'ye geçen İl Genel Meclis Üyesi İlhan GÜZELGÜN yaptığı çarpıcı açıklamalarla Kartal kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. DSP'li yetkililerden aldığımız bilgilere göre CHP'den ve diğer siyasi partilerden toplu geçişler olacağı ve bunların rozetlerinin basın huzurunda takılacağı söylendi.

 

2014 AKP - DSP YARIŞINA DÖNECEK

İlçem Gazetesi olarak siyasetin nabzını tutuyor ve yakından seyrediyoruz. Şunu iyi biliyoruz ki yerel seçimler kıran kırana geçecek. Kartal'da büyük mücadele yaşanacak. DSP'li yetkililer 2014 seçiminde Kartal Belediyesini alacaklarını ve bu seçimlerin AKP - DSP yarışına döneceğini ifade ediyorlar.

BELEDİYE BAŞKANI ADAYI HAZIR

Gazetemizin 3 yıl önceden bildiği ve samimi bir ortamda sadece bize "belediye başkanlığına adayım" sırrını verdiği o meçhul kişinin Kartal'da çok büyük oy alacağını şimdiden belirtebiliriz. Çünkü bu aday girdiği her işi başarıyla bitirmiş ve şu anda çok sağlam bağlantılar ve görüşmeler yapmakta olduğu tarafımızca bilinmekte.

Gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz... 

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2012, 21:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17