Altınok Öz CHP'li meclis üyelerinin güvenini mi kaybediyor? 14 Milyon Borç Alma yetkisini zar zor alabilldi.

İlçem Gazetesi olarak Kartal Belediye Meclisini yakından...

Altınok Öz CHP'li meclis üyelerinin güvenini mi kaybediyor? 14 Milyon Borç Alma yetkisini zar zor alabilldi.

İlçem Gazetesi olarak Kartal Belediye Meclisini yakından takip ediyor siz halkımız için mercek altına alıyoruz.

Kartal Belediye Meclisi Şubat ayı son oturumu 10 Şubat 2012 Cuma günü Taner Özdemir'in başkanlığında, Kartal'lılar için önem arz eden maddelerin görüşlülmesi için toplandı.

BELEDİYE BAŞKANINA BORÇ ALMA YETKİSİ

Belediye başkanına borçlanma yetkisinin verilmesi maddesi gündeme geldiğinde Ak Partililer çok sert şekilde eleştirerek borçlanma yetkisinin verilmesine karşı çıktılar. Ak Partililer Meclis üyesi Metin Bektaş'ın yurt dışında olduğu için katılmamasından dolayı 14 kişi meclise katıldılar.

ALTINOK ÖZ CHP'Lİ MECLİS ÜYELERİNİN GÜVENİNİ Mİ KAYBEDİYOR?

Borçlanma yetkisi gibi önemli bir madde gündeme gelmesine rağmen Meclise bazı meclis üyelerinin katılmadığı dikkatlerden kaçmadı. Ahu Zengin KAYGUSUZ'un sonradan meclise gelmesi, meclisi seyredenlerce "telefonla çağırıpta getirttiler!" yorumuna neden oldu.

DEFALARCA EL KALDIRIP SAYDILAR!

CHP'li ve AKP'li meclis üyeleri konuşmalarını yaptıktan sonra sıra başkana borçlanma yetkisine gelince bazı meclis üyelerinin salondan çıktığı gözlerden kaçmadı. Ak Partili Meclis üyeleri belediye başkanına borçlanma yetkisine 14 oyla red verdiler. CHP'li meclis üyelerini evet oyunu "OY ÇOKLUĞUYLA GEÇTİ" diyen Meclisi yöneten Taner ÖZDEMİR'e Ak Partililer karşı çıkarak oyun yeterli olmadığını söylediler.

Tekrar sayıldığında ikna olunmadı, bir daha sayıldıktan sonra 15 oy kararına varılarak nihayet, 15'e karşı 14 red oyla belediye başkanına borçlanma yetkisi verildi.



Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2012, 20:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17