" />

Ümraniye Tapu Müdürlüğü’nün Yeni Binası Törenle Hizmete Açıldı

Ümraniye Tapu Müdürlüğü’nün Yeni Binası Törenle Hizmete Açıldı

Ümraniye Tapu Müdürlüğü binası, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın katıldığı bir törenle hizmete açıldı. Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın da katıldığı törenin ardından, davetliler yeni binayı gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Tapu ve kadastro Genel Müdürlüğü, Süreç İyileştirme Projesi kapsamında, modernize edilen İstanbul’daki 10 adet Tapu Müdürlüğü ve Kadastro Mühendislik Birimlerini törenlerle hizmete açtı. Aynı proje kapsamında, Ümraniye Tapu Müdürlüğü hizmet binası, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan bayraktar’ın katıldığı bir törenle hizmete açıldı. Bakan Bayraktar’ın yanı sıra, Ak Parti İstanbul Milletvekili Nusret Bayraktar, Ümraniye Kaymakamı Mustafa Çek, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Ümraniye Emniyet Müdürü Adem Öztürk, Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanı Celal Erdoğan, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, STK temsilcileri ile çok sayıda protokol mensubu katıldı.

BAKAN BAYRAKTAR: YENİ TAPU VE KADASTRO MÜDÜRLÜĞÜ BİNALARIMIZ HAYIRLI OLSUN

Açılış töreninde bir konuşma yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar Modernize edilen İstanbul’daki 10 adet Tapu Müdürlüğü ve Kadastro Mühendislik Birimlerini törenlerle hizmete açtık. Türkiye’deki tüm Tapu Müdürlüğü binalarını da yenileyeceğiz çok daha kaliteli hizmet sunmak, işlemleri hızlandırmak, bürokrasiyi azaltmak, bilgisayar başından işlemlerinizi çözmek için modernize çalışması içindeyiz. Türkiye’de 60 milyona yakın parselin bilgilerinin %60’ını bitirdik. Artık vatandaşlarımız vatandaşlık numarasını girmek suretiyle evinden, işyerinden elektronik ortamda kendi parsellerine ait bilgileri imar durumlarını, yakın zaman içinde görebilecekler. Bu vesile ile bugün burada hizmete açtığımız Ümraniye Tapu ve Kadastro Müdürlüğümüz hayırlı olsun.

AÇILIŞ KURDELESİNİ BİRLİKTE KESTİLER

Konuşmaların ardından Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Başkan Hasan Can ve beraberindekiler, açılış kurdelesini birlikte kesti. Davetliler daha sonra Ümraniye Tapu ve Kadastro Müdürlüğü’nün yeni binasını gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2012, 21:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17