Ali Haydar Süslü Altınok Öz'ü mü Protesto ediyor Kamer Gök'ü mü?

Kartal Eski Belediye Başkan Yardımcısı ve CHP...

Ali Haydar Süslü Altınok Öz'ü mü Protesto ediyor Kamer Gök'ü mü?

Kartal Eski Belediye Başkan Yardımcısı ve CHP Kartal Belediye Meclis Üyesi Ali Haydar SÜSLÜ, yaklaşık 6 defa peş peşe belediye meclis toplantılarına katılmaması dikkatimizi çekti.

KEDEV'in oylamasına da katılmamıştı!

Kartal Belediyesi’nin Cafelerinin ve çay ocaklarının gelirlerinin Merkezi Beyoğlu’nda olan KEDEV’E destek amacıyla verilmesi bir tek Ak Partili meclis üyelerini değil, Cumhuriyet Halk Partili meclis üyelerinden bazılarını da rahatsız ettiğini geçtiğimiz ay yazmıştık. Bazı meclis üyelerinin bu işe karşı çıkıp, grupta ret ettiklerini, Mecliste oylamanın yapıldığı gün Ali Haydar SÜSLÜ’nün katılmamasının, oy vermemek için katılmadığına yorumlandığını da Ocak ayında belirtmiştik.

Belediye Başkanına borçlanma yetkisi verilmesine de oy vermedi!

Ak Parti Kartal Belediye Meclis üyesi Temel Yaz'ın bazı meclis üyelerini kast ederek "prangalarınızı koparmadan konuşmuyorsunuz ve tepki vermiyorsunuz!" ifadesi CHP'li meclis üyelerini kızdırmıştı. Ali Haydar SÜSLÜ'nün doğru görmediği kararlara katılmayarak oy vermemesi Temel Yaz'ın söylemini çürütür nitelikte.

ALTINOK ÖZ'Ü MÜ, KAMER GÖK'Ü MÜ PROTESTO EDİYOR?

Meclise kadar gelip, katılmayarak geri dönmesi Süslü'nün breysel eylem yaptığına yada birilerini protesto ettiğine yorumlanıyor. Süslü'nün CHP Grup toplantılarında da KEDEV gibi önem arz eden kararlara karşı çıktığı ve tavır sergilediği de kulislerde konuşulmakta. Asıl merak edilen konu ise Süslü Altınok Öz'ü mü yoksa Kamer Gök'ü mü protesto ediyor.

KONUŞSA YER YERİNDE OYNAR MI?

Ali Haydar Süslü'nün çok şeyleri bildiği ve Partisi CHP zarar görmesin diye sustuğu bilinmekte. Uzun zaman önce "basının önüne çıkacağım, sorduğunuz sorulara dobra dobra cevap vereceğim" diyen Süslü'nün konuştuğunda yerin yerinden oynacağı da siyasi arenada konuşulmakta.

Ali Haydar Süslü'nün çarpıcı açıklamaları merakla bekleniyor.

Ayrıntıları sizlere bildireceğiz...






Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2012, 21:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17