Kartal Belediyesi'nden ücretsiz Tiyatro, drama, bağlama, gitar, satranç, masa tenisi, ingilizce ve halk oyunları kursları

Kartal Belediyesi’nin çocuklar ve gençler için yaptığı ücretsiz yaz etkinliklerine her gün bir yenisi ekleniyor.

Kartal Belediyesi'nden ücretsiz Tiyatro, drama, bağlama, gitar, satranç, masa tenisi, ingilizce ve halk oyunları kursları
HABERİN GALERİSİ
Kartal manzaraları

Kartal manzaraları

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün desteklediği proje kapsamında Kartal Belediyesi ve Kartal Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle yapılacak olan ücretsiz kursların kayıtları başladı.


Tiyatro, drama, bağlama, gitar, satranç, masa tenisi, ingilizce ve halk oyunları’ndan oluşan ücretsiz kurslar ile Kartallı çocuklar ve gençler yaz boyu sosyal aktiviteler ile hem yaz tatillerini verimli bir şekilde geçirmiş olacak, hem sosyalleşme imkanı yakalayacak.

 

Kartal Belediyesi ve Kartal Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle yapılan ücretsiz kurslarda 8 yaş üstü çocuklar ve gençlere yönelik tiyatro, drama, bağlama, gitar, satranç, masa tenisi kursları, 14 yaş üstü ise ingilizce ve halk oyunları kursları verilecek. Uğur Mumcu YKYM, Yakacık YKYM ve Hürriyet YKYM’de açılacak olan ücretsiz kurslar için kayıt formu eksiksiz olarak doldurulacak. Doldurulan formlar açılacak olan kurs merkezlerine teslim edilecek.

 

 

Kurs açılacak merkezler

 

Uğur Mumcu YKYM

Tel: 0216 475 08 32

 

Yakacık YKYM

Tel: 0216 451 89 90

 

Hürriyet YKYM

Tel: 0216 452 30 55

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2013, 11:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17