Pendik Müjde! İsmail Kabakçı Pendik Belediye Başkan aday adayı

Pendik belediye başkanlığına enteresan siyasi kimliğe sahip bir isim talip oldu ve siz Pendikliler için araştırıp edindiğimiz bilgileri sizlerle paylaşacağız.

Pendik Müjde! İsmail Kabakçı Pendik Belediye Başkan aday adayı

16 Haziran Pazar sabahı Pendik green park otelde CHP’den aday adaylığını açıklayan İsmail Kabakçı'yı sizlere tanıtacağız.


İsmail kabakçı kimdir?



Sinop Boyabatlı 1969 doğumlu, imam hatip kökenli, yüksekokul bitirmiş, birisi kız olmak üzere iki çocuk babası, mali müşavir,23 yıldır sivil toplum örgütlerinde idarecilik dahası başkanlık yapmakta. Ataşehir’de yaşıyor ve halen Ataşehir belediye başkan yardımcılığını yürütmekte. Kendi ilçesinde sevilen, Dürüst, herkesle kolay iletişim kurabilen, hakka, hukuka saygılı ve kul hakkı yemekten korkan, hatta belediyedeki makamının kapısı herkese açık olan ve mesai haricinde dahi asla kapısı kilitlenmeyen bir kişiliğe sahiptir.


İsmail Kabakçı'nın daima yanındayız 



Kendisi 

16 Haziran Pazar sabahı Pendik Greenpark otelde CHP’den aday adaylığını açıkladı. Katılımın yüksek olduğu kahvaltılı toplantıda yerel sanatçıların sahne almalarıyla coşkulu bir hava oluştu. Vizyontv ‘kanalından canlı yayınlanan toplantıya sivil toplum örgütleri temsilcileri ve Pendik’te yaşayan dernek başkanları, üyelerinin katılımları bir hayli yüksekti. Diyarbakır federasyon başkanı Murat bey ve Amasya dernekler federasyon başkanı İsmail Aktaş ise konuşma yaparak her nerede olursa olsun İsmail Kabakçı'nın daima yanındayız ve Pendik’te bize bağlı olan derneklerimiz kanalıyla bu ilçede yaşayan hemşerilerimizi bilinçlendirerek desteğimizi kendisine vereceğiz dediler. İsmail kabakçı konuşmasına şöyle başladı.


750 bin Pendiklinin hakkını koruyacak ve yemeyeceğim, yedirtmeyeceğim.


Bir nisan sabahı gazetelere baktığınızda sislerinde desteğiyle seçimi kazanacağız ve bir nisan şakası olduğunu düşünecekler. Şimdidiyeceksiniz kiataşehirde belediye başkan yardımcısı Pendik’te ne işi var. Pendikİstanbul’un 5’inci büyük ilçesi sultan beyliden sonra alınması çok güç belediyelerden birisi Pendik. Yaklaşık 750 bin nüfus ve 450 bin seçmen 39 mahalle 6 köy 100 binin üzerinde oy farkı var neden rahatını bozuyorsun Ataşehir'i bırakıp Pendik’ten neden aday oluyorsun diyorlar. Ataşehir'de CHP ‘den aday olduğumda bana ilk gülen babam olmuştu. Bir şeyleri başarmak için hayal etmelisiniz. Hayalleri kaybetmemek gerekir. Ataşehir'i 2009 seçimlerinde kazanmak bir hayaldi, rakibimiz burnundan kıl aldırmıyor kesin gözüyle bakıyorlardı. O günlere şahitlik yapaca karkadaşlarımız var şu an aranızda. Seçim sabahı Antalya ve Ataşehir'i kazanmış olmamız bazı kişilerde neredeyse infial yarattı. Arkadaşlar çalışarak başarılmayacak şey yoktur. Siz Pendiklilere şunun sözünü veriyorum hangi şartlarda geldiysem 5 yıl sonra o şekilde karşınızda olacağım.750 bin Pendiklinin hakkını koruyacak ve yemeyeceğim, yedirtmeyeceğim. Sizlere bugün bunun sözünü veriyorum. Çok iddialı bir ekiple sendiğe süper projelerle geliyoruz. Bana güvenmenizi ve desteğinizi esirgememenizi rica ediyorum" diyerek coşkulu alkış eşliğinde konuşmasını sonlandırdı.


Kendisi Pendik mahalle Camilerini, muhtarları ve mahalle önderleriyle toplantılar tertipleyerek çalışmalara başlamış olduğunu öğrendik.

Kendisini takip ederek her yönüyle diğer partilerdende Pendik aday adaylarını tanıtmaya devam edeceğiz.

 
Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2013, 09:27
YORUM EKLE
YORUMLAR
F.Ş
F.Ş - 11 yıl Önce

i̇smai̇l bey aday olursa ak partiyi̇ rahatsiz eder. kazanirmi bi̇lemem ama dengeleri̇ yeri̇ne oturtur.

SIRADAKİ HABER

banner17